Ce cadou i-a luat Kate Middleton Reginei? Nu a dat niciun ban pe el

Ultima actualizare:

    Ducesa de Cambridge a dezvăluit care a fost primul cadou pe care i l-a făcut RegineiFoto: Getty
Ducesa de Cambridge a dezvăluit care a fost primul cadou pe care i l-a făcut RegineiFoto: Getty

În primul ei interviu solo, acordat pentru ITV, Kate Middleton (34 de ani) se întreabă ce să îi ia Reginei Elisabeta a Marii Britanii, cu ocazia zilei ei de naștere, pe 21 aprilie, atunci când va împlini veritabila vârstă de 90 de ani. Ducesa de Cambridge a mărturisit că primul cadou pe care i l-a făcut Reginei, după ce a devenit membră a familiei regale, nu a costat-o nimic.

Kate Middleton a acordat primul interviu în care apare fără soțul ei, William (33 de ani). ITV realizează un documentar pentru a marca aniversarea Reginei Elisabeta, care împlinește 90 de ani pe 21 aprilie, potrivit cotidianului britanic Mirror.

După ce a devenit membră a familiei regale, în 2011, Ducesa de Cambridge era foarte emoționată la gândul că va trebui să îi ia un cadou Crăciun: „Mă gândeam...Oh, doamne, oare ce să îi dau? Mă gândeam să îi fac ceva, dar poate că nu va ieși bine. M-am decis să fac chutney (sos condimentat), după rețeta bunicii mele. Am fost foarte îngrijorată, dar am observat că a doua zi era pe masă, deci a ieșit bine. A fost un gest simplu, dar foarte apreciat”.

Kate Middleton și-a petrecut primul Crăciun în sânul familiei regale în 2011, după ce s-a căsătorit cu Ducele de Cambridge în luna aprilie a acelui an. A fost foarte încântată de gestul Reginei, care a pus sosul chutney pregătit de ducesă pe masa de Crăciun. ITV realizează un documentar de două ore, în care sunt intervievați 11 membri ai familiei regale britanice, inclusiv soțul lui Kate, prințul William.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net