Ce cadou i-a luat Kate Middleton Reginei? Nu a dat niciun ban pe el

kate_middleton_main.jpg

kate middleton regina elisabeta
Ducesa de Cambridge a dezvăluit care a fost primul cadou pe care i l-a făcut Reginei
Foto: Getty

În primul ei interviu solo, acordat pentru ITV, Kate Middleton (34 de ani) se întreabă ce să îi ia Reginei Elisabeta a Marii Britanii, cu ocazia zilei ei de naștere, pe 21 aprilie, atunci când va împlini veritabila vârstă de 90 de ani. Ducesa de Cambridge a mărturisit că primul cadou pe care i l-a făcut Reginei, după ce a devenit membră a familiei regale, nu a costat-o nimic.

Kate Middleton a acordat primul interviu în care apare fără soțul ei, William (33 de ani). ITV realizează un documentar pentru a marca aniversarea Reginei Elisabeta, care împlinește 90 de ani pe 21 aprilie, potrivit cotidianului britanic Mirror.

După ce a devenit membră a familiei regale, în 2011, Ducesa de Cambridge era foarte emoționată la gândul că va trebui să îi ia un cadou Crăciun: „Mă gândeam...Oh, doamne, oare ce să îi dau? Mă gândeam să îi fac ceva, dar poate că nu va ieși bine. M-am decis să fac chutney (sos condimentat), după rețeta bunicii mele. Am fost foarte îngrijorată, dar am observat că a doua zi era pe masă, deci a ieșit bine. A fost un gest simplu, dar foarte apreciat”.

Kate Middleton și-a petrecut primul Crăciun în sânul familiei regale în 2011, după ce s-a căsătorit cu Ducele de Cambridge în luna aprilie a acelui an. A fost foarte încântată de gestul Reginei, care a pus sosul chutney pregătit de ducesă pe masa de Crăciun. ITV realizează un documentar de două ore, în care sunt intervievați 11 membri ai familiei regale britanice, inclusiv soțul lui Kate, prințul William.

 

 

Loading...

Citește și

 • kate middleton tinute 2015

  Ducesa de Cambridge este un etalon stil, care încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal. În acest an, Kate Middleton (33 de ani) și-a schimbat look-ul, a purtat numeroase rochii semnate de case de modă celebre și și-a reciclat ținutele. Soția prințului William (33 de ani) abordează o imagine discretă și simplă, dar bine pusă la punct în materie de tendințe.

 • kate middleton printul william

  Cu proprietățile sale somptuoase, locație „ferită” și cu locatari nobili, cunoscuți drept Turnip Tuffs, nu este de mirare că Norfolk a devenit centrul lumii în care se învârt Ducele și Ducesa de Cambridge. Prințul George merge la grădința din Staul East Walton, iar Kate Middleton și Prințul William vor ca toată lumea să știe că au întors spatele Londrei, în favoarea unei vieți rurale.

 • ducesa kate middleton scandal imagini

  Kate Middleton (33 de ani) este centrul unui scandal uriaș, iscat în presa internațională. Cotidianul britanic The Daily Mail a titrat, marți (14 decembrie), că „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie).

 • Fiecare pas şi gest al lui Kate Middleton sunt analizate cu atenţie. Nicio ţinută, nicio expresie nu scapă de ochii criticilor şi fanilor ducesei de Cambridge. Ceea ce înseamnă că soţia lui William trebuie să aibă mare grijă orice ar face, iar cea mai mică greşeală poate provoca un adevărat scandal.

 • kate middleton printesa diana

  Kate Middleton (33 de ani) este un etalon stil pentru femeile din lumea întreagă. Ducesa de Cambridge încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal, la fel cum o făcea și regretata Prințesa Diana. Recent, soția Prințului William (33 de ani), a participat la o conferință susținută la palatul Kensington, pentru promovarea sănătății mintale a copiilor. Ea a lansat o campanie de conștientizare a problemelor psihice cu care se confruntă unii copii și a cauzelor care duc la apariția acestora.

 • kate middleton

  Kate Middleton (34 de ani) a „dat din casă” în cadrul primului interviu televizat în care apare singură. Ducesa de Cambridge a mărturisit că Regina Elisabeta (89 de ani) este îndrăgostită până peste cap de cei doi nepoței ai ei, dar și cum o numește Prințul George pe bunica lui.

 • kate middleton printul william

  Kate Middleton (34 de ani) a încălcat o tradiție regală foarte importantă, veche de 115 ani. Ducesa de Cambridge a decis să nu participe, joi (17 martie), la festivitatea organizată cu ocazia St. Patrick's Day. Ea l-a trimis doar pe soțul ei, Prințul William (33 de ani), să-i țină locul, Kate rămânând acasă cu cei doi copii ai săi, George (2 ani) și Charlotte (10 luni).

 • william kate middleton george charlotte

  Ducesa de Cambridge (33 de ani) şi soţul ei Prinţul William (33 de ani) vor deveni părinţi pentru a treia oară. O sursă apropiată familiei regale a dezvăluit faptul că cei doi au anunţat cea de-a treia sarcină de Crăciun, iar Prinţul Harry, fratele lui William, a sărit în sus de bucurie la auzul fericitei veşti.

 • Familia Regală a Marii Britanii a impresionat, prin eleganță, în ziua de Crăciun.

 • kate middleton printul harrry aparitie

  O nouă zi, o nouă apariție a Ducilor de Cambridge, de data aceasta la un eveniment regal de mare amploare, slujba anuală în beneficiul celor 53 de țări din Commonwealth, care se ține, anual, în a doua luni din luna martie, la Westminster Abbey.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1