Ce bine arată cele mai sexy prime doamne din lume în pantaloni!

trump_macron.jpg

trump, macron
Melania Trump și Brigitte Macron au impresionat în ținute de inspirație masculină
foto: Getty Images/Hepta

Obișnuiți să le vedem în rochii sau fuste care le pun în valoare silueta, ne este greu să ne le vedem pe Melania Trump și Brigitte Macron în ținute sobre. De parcă s-ar fi vorbit, cele două prime doamne s-a afișat amândouă în gri, la sacou și cămașă albă, la numai câteva zile distanță.

Într-o perioadă în care acuzațiile de hărțuire sexuală zguduie Hollywood-ul, cele mai sexy prime doamne din lume au ales ținute sobre pentru cele mai recente apariții publice.

Melania Trump (47 de ani) a purtat un costum gri la întâlnirea cu prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, și soția acestuia, Sophie Gregoire Trudeau. Haina cambrată, pantalonii drepți, care-i acopereau pantofii stiletto, cămașa albă, încheietă până la ultimul nasture, totul a creat o aparență puternică, masculină. Cu o singură excepție, eșarfa tip cravată, dezlegată, un detaliu care ne-a amintit încă o dată că fostul fotomodel are un simț foarte rafinat al modei.

melania trump, donald trumpZoom
Melania și Donald Trump, alături de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, și de soția acestuia
foto: Getty Images

 

Același aer de femeie stăpână pe sine l-a degajat și prima doamnă a Franței la un eveniment strâns legat de meseria ei de-o viață, un concurs de dictare organizat de European Association. Fosta profesoară de teatru Brigitte Macron (64 de ani) a ales un sacou gri, cu nasturi metalici și umerii supradimensionați, jeanși în aceeași nuanță, modelul slim fit, și o cămașă albă, pe care prima doamnă a Franței a purtat-o descheiată la primii trei nasturi.

brigitte macronZoom
Brigitte Macron, alături de ministrul Educației din Franța, Jean-Michel Blanquer
foto: Hepta
loading...
Loading...

Citește și