Ce adorabili au fost micuții George și Charlotte la nunta Pippei Middleton

george_1.jpg

printul george printesa charlotte
Prințul George și Prințesa Charlotte au fost adorabili la nunta mătușii lor
Foto: Getty

Chiar dacă a fost nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, toate privirile au fost ațintite către copiii lui Kate, Prințul Goerge (trei ani) și Prințesa Charlotte (doi ani). Micuții au fost adorabili în timpul celui mai important eveniment din Londra din această perioadă.

George și Charlotte au arătat ca niște copilași din povești și au arătat precum îngerașii, fiind îmbrăcați de mama lor cu piese vestimentare de una dintre cele mai prestigioase companii producătoare de haine pentru copii din Spania: Pepa & Co., după cum precizează Daily Mail.

george_si_charlotte.jpg

printul george printesa charlotte
Cei doi copii ai lui Kate au fost îmbărcați cu haine de la compania spaniolă Pepa & Co.
Foto: Getty

Se pare totuși că a fost puțin cam mult pentru George să aștepte timp de mai bine de o oră în biserica unde a avut loc ceremonia căsătoriei dintre Pippa și James. Când a ieșit din biserică, s-a putut observa că micul prinț era cam supărat și chiar plângea.

charlotte.jpg

charlotte
Prințesa Charlotte a fost foarte liniștită și răbdătoare în timpul ceremoniei
Foto: Getty

Micuța Charlotte, în schimb, a părut foarte răbdătoare și liniștită în timp ce a așteptat-o pe mama sa să-l potolească pe George.

george_charlotte_kate.jpg

george
Prințul George a fost neastâmpărat în timpul ceremoniei
Foto: Getty

Frățiorul ei a fost destul de neastâmpărat și nerăbdător, astfel că Ducesa de Cambridge a fost nevoită să-l dojenească de față cu toți invitații și să fie sigură că nu va mai deranja în vreun fel ceremonia.

Loading...

Citește și

  • Ochii întregii lumi au fost aţintiţi asupra familiei Middleton când Kate s-a căsătorit cu Prinţul William în 2011. Ziua nunţii a fost una magică, cu o ceremonie superbă organizată la Westminster şi o recepţie la Buckingham. Cu toate acestea, mama lui Kate, Carol a fost frustrată de întreg evenimentul şi nu a fost deloc mulţumită.

  • kate middleton nunta pippa

    Fără doar și poate, vorbim de nunta anului! Sâmbătă (20 mai), Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu bancherul James Matthews. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica St. Mark, iar recepția la casa părintească a miresei. Au fost în jur de 350 de invitați - membri ai familiei regale, celebrități și prieteni apropiați ai mirilor.