A câştigat 725.000 € la poker!

Ultima actualizare:
Daniel Negreanu  (39 de ani) are  un noroc fabulos  la poker
Daniel Negreanu (39 de ani) are un noroc fabulos la poker

Daniel Negreanu e pe cai mari în poker. În 2013, româno-canadianul a câştigat în total 1,5 milioane de euro şi a fost declarat cel mai bun jucător în circuitul World Series.

La fotbal s-ar compara cu Messi şi Ronaldo, iar corespodenţii săi din tenis ar fi Nadal sau Djokovic. Născut la Toronto din părinţi români, Daniel Negreanu (39 de ani) e la apogeul carierei în poker. În această săptămână, la Paris, Negreanu şi-a trecut în cont a doua „brăţară" WSOP a anului, după cea din aprilie de la Melbourne.

Turnul Eiffel i-a purtat noroc lui Daniel, care a câştigat masa finală cu o pereche de valeţi, în timp ce adversarul său, brazilianul Villa-Lobo, n-avea decât doi cinciari. Bineînţeles, premiul a fost unul pe măsură, în conturile lui Negreanu intrând 725.000 de euro (în total, din luna ianuarie, s-a îmbogăţit cu aproximativ 1,5 milioane de euro).

Mai mult, prin evoluţia sa din 2013, „Kid Poker" a fost declarat jucătorul anului în World Series of Poker, distincţie de care s-a mai bucurat o dată, în 2004. Daniel Negreanu e singurul jucător care se poate lăuda cu o asemenea „dublă".

În clasamentul all-time al premiilor în bani câştigate la masa de poker, Daniel Negreanu a urcat cu succesul de la Paris până pe locul al treilea, cu 14,1 milioane de euro. Canadianul cu părinţi români e depăşit la acest capitol doar de americanul Antonio Esfandiari (18,4 milioane) şi de britanicul Sam Trickett (14,3 milioane).

Daniel Negreanu, născut la Toronto din părinţi români emigraţi în Canada, a devenit un star în lumea poker-ului în special datorită capacităţii sale de  a anticipa la masa de joc reacţiile adversarilor.

Nu la fel de bine s-a descurcat româno-canadianul în viaţa privată, cu femeile. Singurul său mariaj a durat doi ani, între 2005 şi 2007, cu americanca de origine asiatică Lori Lin Weber. În ianuarie, Daniel a fost vedeta emisiunii-concurs «Burlacul» din Statele Unite, prin care avea ocazia să-şi găsească o nouă iubită. La final, Daniel a ales-o pe una dintre concurente, Lindsey, cu care a petrecut câteva zile la Las Vegas. «Sunt în continuare singur. Eu şi Lindsey am rămas prieteni. E o fată grozavă», a declarat recent Negreanu.


    Daniel Negreanu  (39 de ani) are  un noroc fabulos  la poker
Daniel Negreanu (39 de ani) are un noroc fabulos la poker

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net