Bun venit la Festivalul Orgiilor, locul unde faci sex cu cine vrei non-stop

domul_orgiilor.jpg

domul orgiilor
La acest festival poți experimenta cele mai bizare aspecte ale sexualității
Foto Mirror.co.uk
Citeste tot despre: 

Cauți un loc unde să fii tu însuți/însăți, să-ți lărgești orizonturile și să-ți faci noi prieteni? Trebuie doar să-ți lipsească inhibițiile în materie de sexualitate, iar distracția este garantată dacă vei merge la Domul Orgiilor.

Acesta este un festival al sexualității care se organizează de mai bine de zece ani în Black Rock City din Nevada, Statele Unite, informează Mirror.co.uk. Shade și Lefty, un cuplu căsătorit, sunt cei care organizează anual festivalul în mijlocul deșertului, unde oricine este binevenit. Nu există decât o singură condiție - să vii cu un partener sau o parteneră.

"Organizatorii sunt foarte atenți să se asigure că toți cei care merg la festival cu intenția de a face sex să nu piardă timpul", a declarat unul dintre cei care au mai participat la Domul Orgiilor.

"Dacă vrei să te distrezi cu un cuplu, nu trebuie decât să întrebi - «pot să-ți ating sânii?, pot să fac sex cu voi doi?»", a mai adăugat o altă vizitatoare care s-a bucurat de plăcerile festivalului.

De asemenea, dacă ideea de a face sex cu persoane străine în văzul tuturor ți se pare cam deplasată pentru propriile tale gusturi, poți cere un loc mai intim. La Domul Orgiilor se țin și lecții de sadomasochism și masaj erotic și există chiar o competiție pentru a se găsi persoana capabilă de "cel mai asurzitor geamăt".

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1