«Bomba» asta sexy a ucis peste 100 de terorişti

the-girl-who-ran-away-to-fight-isis-body-image-1464171186.jpg

Joanna Palani, în vârstă de 23 de ani, s-a lăsat de facultate ca să lupte cu militanţii ISIS

Povestea ei şochează lumea întreagă! Studenta Joanna Palani se plânge că este considerată teroristă după ce ea însăşi a ucis 100 de terorişti. Tânăra riscă puşcăria, după ce a luptat în Irak şi Siria.

Joanna Palani, de 23 de ani, o daneză cu origini iraniano-kurde, spune că organizaţia teroristă ISIS a pus o recompensă de 1 milion de dolari (circa 4,2 milioane de lei) pe capul ei, pentru că a ucis 100 de militanţi de-ai săi. Studentă în Ştiinţe Politice, ea a renunţat la facultate în 2014 ca să se ducă să lupte în Irak şi Siria, alături de forţele armate kurde.

joanna-palani.jpg

Teroriştii oferă 1 milion de dolari recompensă pe capul său

Şi asta pentru că tatăl şi bunicul ei au fost luptători kurzi. Acţionând ca lunetistă, Joanna a reuşit să omoare 100 de terorişti. De asemenea, ea a izbutit să elibereze un grup de femei, folosite de militanţii ISIS drept sclave sexuale, şi copii. Apoi i-a instruit să devină soldaţi şi să lupte împotriva teroriştilor. Revenită în ţara de adopţie, singura recompensă pentru Joanna a fost interdicţia de a părăsi teritoriul danez ca să nu se întoarcă pe front. Nu a respectat această decizie şi s-a întors în iunie 2016 în Siria, unde a luptat din nou contra teroriştilor.

joanna-palani1.jpg

A luptat împotriva teroriştilor alături de forţele kurde

În septembrie 2016, când a revenit în Danemarca, i s-a retras paşaportul şi a fost trimisă provizoriu după gratii în închisoarea Vestre Fængsel. Joanna spune că, deşi trăieşte într-una dintre cele mai civilizate ţări din lume şi munceşte din greu, suferă de foame şi de frig noaptea. În plus, riscă doi ani de puşcărie, pentru că a ieşit din ţară fără permisiune. „Este primul caz când o persoană este pedepsită pentru că a luptat de partea coaliţiei internaţionale”, se revoltă avocatul Joannei, Erbil Kaya. „Am fost gata să-mi dau viaţa şi să-mi risc libertatea ca să opresc înaintarea ISIS pentru ca Europa să nu fie în pericol”, spune „bomba” sexy, foarte supărată. Joanna s-a născut într-o tabără de refugiaţi din Ramadi în 1993. Familia ei a emigrat în Danemarca pe când ea avea 3 ani. La 9 ani a învăţat să tragă cu puşca. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1