Blonda asta sexy e prima femeie din lume care a vizitat toate țările de pe Glob

blonda_1.jpg

blonda calatorie
Ea a vizitat toate statele lumii
Foto: Instagram

Mulți oameni consideră că au văzut lumea dacă au vizitat câteva state. Pentru Cassandra De Pecol, nu a fost suficient, așa că a decis să devină prima femeie din lume care a vizitat toate țările de pe Glob.

La doar 27 de ani, frumoasa blondină a călătorit în toate cele 196 de state suverane într-un timp record, în doar 18 luni și 26 de zile, informează Daily Star. Ea este originară din Connecticut, Statele Unite și și-a început aventura în iulie 2015.

blonda_2.jpg

blonda calatorie
A vizitat cele 196 de state în doar 18 luni
Foto: Instagram

Mai exact, Cassandra și-a început călătoria imediat după ce a împlinit 25 de ani, iar dup 255 de zboruri internaționale, ea și-a dus la îndeplinire propria misiune. „Încă din școală am avut această dorință de a vizita fiecare țară din lume, vrând să învăț mai multe despre fiecare cultură, habitat natural și religie”, a declarat Cassandra.

blonda_3.jpg

blonda calatorie
Contul ei de Instagram e plin de fotografii cu locurile pe care le-a vizitat
Foto: Instagram

Dovada călătoriei sale stă în fotografiile de pe contul său de Instagram, unde este surprinsă în diverse colțuri ale lumii. Desigur, a avut parte și de peripeții. ea a povestit că în Coreea de Nord, unde turiștii au acces foarte restricționat, a luat-o de mână și –a spus în mod bizar „Vă vom distruge America”.

Ea a lucrat ca ambasador al Păcii în cadrul Institutul Internațional al Păcii prin Turism, astfel că a avut și bani și securtiate pe parcursul aventurii.

blonda_5.jpg

blonda calatorie
Deși are doar 27 de ani, a vizitat toate țările lumii
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1