Bill Clinton şi-a violat angajata? Hillary a încercat să ascundă totul

bill_clinton_viol.jpg

bill clinton hillary clinton
Bill şi Hillary Clinton sunt implicaţi într-un nou scandal sexual
Foto: Getty

O femeie care a lucrat cu Bill Clinton l-a acuzat pe fostul preşedinte american de viol şi susţine că Hillary a încercat să o reducă la tăcere. Juanita Broaddrick a scris un mesaj miercuri (7 ianuarie), pe un site de socializare, în care a dezvăluit că Bill Clinton a violat-o.

Femeia susţine că Bill a violat-o în 1978, când fostul preşedinte american era încă procuror în Arkansas. Juanita Broaddrick a mai vorbit despre acest incident în 1999. 

""Aveam 35 de ani când Bill Clinton m-a violat şi Hillary a încercat să mă reducă la tăcere. Am 73 de ani acum, nu am uitat", a scris femeia, conform metro.co.uk.

Ea a explicat că a ales să publice mesajul din nou, pe Twitter, datorită faptului că Hillary este acum în centrul atenţiei, prin prisma alegerilor prezidenţiale din America. 

Zoom
Juanita Broaddrick avea 35 de ani când a fost violată
Foto: Arhiva personală

"Cred că i-am văzut prea mult la televizor. E o tortură să o văd mereu la tv şi în campanie. Trebuie să schimb imediat postul", a spus Juanita. 

Femeia a făcut dezvăluirile pentru prima dată în 1999, după scandalul cu Monica Lewinsky. Atunci, ea a spus că Bill Clinton a forţat-o să facă sex cu el într-un hotel din oraşul Little Rock. 

Întrebată de ce a ascuns totul timp de două decenii, Juanita Broaddrick e explicat că "a fost o experienţă oribilă de care am vrut să uit". 

Deşi Broaddrick a scris de abia acum că a fost violată, acuzaţiile au reapărut de la începutul campaniei lui Hillary, în toamna lui 2015. Când fosta prima doamnă a spus că toate vicitmele violului trebuie să fie crezute, o femeie a întrebat-o "Dar ce aveţi de spus despre Juanita Broaddrick, Kathleen Willey şi Paula Jones?". 

Willey şi Jones sunt alte două femeie, angajate ale lui Clinton, care l-au acuzat de viol în anii 1990. Hillary a răspuns scurt: "Trebuie să le credem pe toate la început, până când dovezile ne arată altceva". 

 

loading...
Loading...

Citește și