Avion prăbușit în Franța: Iubita copilotului e gravidă!

Ultima actualizare:

    Andreas Lubitz, copilotului avionului prăbușit în Franța, a premeditat tragedia din Alpifoto: express.co.uk
Andreas Lubitz, copilotului avionului prăbușit în Franța, a premeditat tragedia din Alpifoto: express.co.uk

Kathrin Goldbach, iubita defunctului copilot al avionului prăbușit în Alpi, le-a spus copiiilor de la școala unde a predate că va fi mamă.

Răsturnare șoc de situație! Logodnica lui Andreas Lubitz, copilotului avionului prăbușit în Franța, a mărturisit că poartă în pântece un copil. Iar tatăl este nimeni altul decât cel care a prăbușit avionul Germanwings în Alpii frnacezi, marți, 24 martie. Informația șoc a fost publicată de cotidianul german Bild și preluată de Mirror.

Avion prăbușit în Franța: Iubita copilotului a părăsit Germania

Kathrin Goldbach a fost profesoară la o școală generală de lângă Dusseldorf, dar a părăsit Germania, după ce a aflat vestea accidentului aviatic, care a dus la moartea a 150 de personae, printre care și ce a alogodnicului său. De-abia după ce a ajuns în Franța, ea a aflat că iubitul său este cel care a prăbușit intenționat avionul în munți.

Înainte de a prăsi țara, Kathrin Goldbach le-a mărturisit elevilor săi de la Gesamtschule din Krefeld, lângă Dusseldorf, că urmează să fie mamă. Femeia părea să fie foarte fericită că este însărcinată și a afirmat că de-abia aștepta să își țină bebelușul în brațe. Kathrin Goldbach și Andreas Lubitz, copilotul avionului prăbușit în Franța urmau să se căsătorească anul viitor. Cei doi au avut o relație cu problem, timp de șapte ani, presărată cu despărțiri de scurtă durată.

Avion prăbușit în Franța: Andreas Lubitz a avut o aventură cu o însoțitoare de bord

Presa din Germania a dezvăluit că, recent, copilotul sinucigaș ar fi avut o relație amoroasă cu o altă femeie, însoțitoare de bord, care a consolidat ipoteza potrivit căreia bărbatul suferea de probleme psihice. Tânăra a afirmat că, atunci când a aflat despre catastrofă, i-a revenit în memorie o frază a copilotului avionului prăbușit în Franța: "Într-o zi, voi face ceva care va schimba tot sistemul, şi toată lumea îmi va afla numele şi îşi va aminti de el". Ea susţine că dacă Andreas Lubitz a făcut acest lucru, atunci explicaţia este că el "a înţeles că din cauza problemelor sale de sănătate marele lui vis de a lucra la Lufthansa în calitate de comandant de bord şi pilot de lung curier era practic imposibil".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net