Autorităţile germane, iritate de conflictele dintre refugiaţi

autoritatile_germane.jpg

Violenţele taberele refugiaţilor autorităţile din Germania
Violenţele din taberele refugiaţilor pun autorităţile din Germania în dificultate
foto: Click!

Violenţele din taberele refugiaţilor din Germania pun autorităţile în dificultate. Aceştia nu se abţin să folosească cuţitele şi armele albe, după cum mărturiseşte purtătorul de cuvânt al sindicatului polițiștilor germani.

Rainer Wendt (58 de ani), preşedintele sindicatului poliţiştilor germani, a dezvăluit marţi (29 septembrie) o serie de probleme săvârşite de către refugiaţi, odată cu venirea lor în Germania. Potrivit agenției DPA, Rainer Wendt a povestit despre situațiile sumbre din taberele de refugiați, despre femeile violate și abuzurile comise asupra copiilor. “Astfel de violențe se petrec de săptămâni, chiar de luni de zile”, a povestit el. Rainer a propus ca imigranții să fie separați în funcție de grupurile religioase din care fac parte, astfel încât cei violenți să fie expulzați în țările lor, potrivit agerpres.ro.
“Imigranții se grupează pe etnii, religii sau structuri de clan și se atacă folosind cuțite și chiar arme artizanale. Motivația acestor conflicte este obținerea întâietății în interiorul taberei. Și condițiile dificile de acolo contribuie în mare măsură, dar există de asemenea infractori periculoși”, a precizat reprezentantul sindicatului polițiștilor germani.
“Violențele se petrec între musulmani, pentru că majoritatea acestor imigranți aparțin acestei confesiuni. Sunniții se bat cu șiiții, există și mai multe feluri de salafiști. Femeile sunt obligate să poarte vălul islamic. Bărbații sunt obligați să se roage. Islamiștii vor să-și impună valorile”,  a remarcat reprezentantul polițiștilor germani.
Rainer Wendt a mai precizat că imigranții creștini au nevoie de măsuri speciale de protecție. Pe de altă parte, victimele se tem să depună mărturie, lucru ce face ca abuzurile și violurile să fie greu de dovedit, a conchis Rainer. Potrivit cotidianului Bild, în fiecare zi peste 10.000 de imigranți arabi, africani și asiatici ajung în Germania, în ciuda controalelor la frontiera sudică a țării. Presa germană a menţionat în ultima vreme și despre scenele de violență din taberele de refugiați din timpul distribuției de alimente.

Loading...

Citește și

 • Imagini şocante cu cadavrul unui băieţel sirian de trei ani care s-a înecat în timp ce încerca să ajungă cu părinţii în Grecia fac înconjurul lumii. Micuţul este unul dintre cei 12 refugiaţi care au murit după ce ambarcaţiunea în care se aflau s-a scufundat, în drum spre insula Kos din Grecia.

 • refugiați, românia, graniță

  Doi cetățeni afgani au intrat, marți seară (15 septembrie), ilegal granița și au ajuns în România. În momentul în care polițiștii de frontieră i-au luat la întrebări, refugiații au început să plângă și i-au rugat pe oamenii legii să-i lase să se întoarcă în Serbia.

 • joachim low

  În urma multiplelor victorii obținute și în contextul câștigării Campionatului Mondial de Fotbal de către Germania, în anul 2014, antrenorul Joachim Low (55 de ani) a fost premiat cu Piramida de Aur, o distincție oferită personalităților care s-au dedicat sportului.

 • Haos în Europa! Până la finele anului, numărul refugiaţilor va depăşi 800.000, iar în 2016 ONU aşteaptă o dublare a lui. În ultimele 5 zile, în Austria au ajuns peste 30.000 de imigranţi. 20.000 rămân aici, iar 50 dintre ei vor sta în casa groazei unde Joseph Fritzl (80 de ani) şi-a violat fiica timp de 24 de ani.

 • refugiati

  România ar urma să primească 2.475 de refugiați din ce 66.000 extracomunitari distribuiți din Grecia și Italia, conform sistemului provizoriu de cote aprobat marți (22 septembrie) de Consiliu JAI (Consiliul Justiție și Afaceri Interne). Numărul total alocat Bucureștiului până în prezent fiind de 4.837 de imigranți. Vicepremierul Gabriel Oprea a votat în Consiliul JAI împotriva deciziei de aplicare a cotelor obigatorii, susținând că România nu este de acord cu relocarea refugiaților pe baze obligatorii.

 • Papa Francisc a făcut o nouă declaraţie controversată: bisericile care nu primesc refugiaţi şi nu îi ajută ar trebui să plătească taxe, ca orice alte instituţii ale statului. Declaraţia Suveranului Pontif vine după ce mai multe Patriarhii Catolice au refuzat găzduirea imigranților. El susține că nu este corect ca bisericile catolice să nu acorde sprijin refugiațiilor, luând în calcul averile impresionante pe care acestea le dețin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1