Autocar românesc cu 48 de pasageri, implicat într-un accident în Bulgaria. 11 persoane, rănite

accident_autocar_vidin.jpg

Un autocar cu 48 de români a fost implicat într-un accident lângă Vidin

Un autocar românesc cu 48 de pasageri a fost implicat joi într-un accident rutier, în apropiere de Vidin, anunţă MAE, precizând că 11 persoane au suferit răni uşoare şi medii care au necesitat îngrijiri medicale, dar că în prezent au părăsit spitalul.

"Ambasada României la Sofia urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 7 iunie 2018, în apropierea localităţii Vidin, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, având la bord 48 de pasageri", menţionează MAE.

Reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la cetăţenia, identitatea şi situaţia persoanelor afectate, potrivit news.ro.

"Conform datelor obţinute de reprezentanţii ambasadei, în urma producerii accidentului 11 cetăţeni români au suferit răni uşoare şi medii care au necesitat îngrijiri medicale. Zece dintre aceştia au fost transportaţi la o unitate medicalã din zonă, fiind ulterior externaţi la cerere pentru a-şi continua călătoria", precizează MAE.

Loading...