Au organizat o nuntă cu tematică ISIS. Invitaţii au fost şocaţi când au văzut "milianţii" VIDEO

nunta_isis.png

nunta isis egipt
Doar mirele, cavalerii de onoare şi fotograful au ştiut de farsă. Unii invitaţi au crezut că sunt chiar atacaţi de terorişti
Foto: Facebook

Un cuplu egiptean şi-a oripilat invitaţii la nuntă cu tematica petrecerii lor. Cei doi au angajat mai mulţi bărbaţi, care s-au deghizat în militanţi ISIS şi au luat cu asalt ceremonia.

Bărbaţii au intrat peste nuntaşi, care petreceau într-un oraş la nord de Cairo. Ei au luat mirele şi mireasa ostatici şi le-au ordonat să intre într-o cuşcă. 

Singurele persoane care ştiau despre "atac" erau mirele, cavalerul de onoare şi fotograful. Mireasa ştia doar că nunta va fi una "ieşită din tipare", potrivit dailymail.co.uk. 

Imagini de la nuntat cu tematică ISIS

 

Într-un clip publicat pe internet, calaverii de onoare apare cu măşti neagre pe faţă şi cuţite în mână. Ei îi forţează pe miri să se urce într-o cuşcă similară cu cea în care a fost ars de viu pilotul iranian Mu'ath Al Kassasbeh în urmă cu câteva săptămâni. 

O dată intraţi în cuşcă, cei doi însurăţei încep să danseze, iar invitaţii îi aplaudă. Nu toţi nuntaşii au fost amuzaţi de idee: unii chiar au crezut că au deaface cu un atac terorist. 

Nu se ştie, din imagini, dacă mirii sunt creştini sau musulmani. 

Nunta cu tematică ISIS vine la câteva săptămâni după ce milianţii grupării Stat Islamic au decapitat 21 de creştini egipteni. Autorităţile de la Cairo au reacţionat violent şi au lansat o serie de atacuri aeriere asupra zonelor ocupate de ISIS în Libia. 

Loading...

Citește și