Atentat sinucigaș în Turcia! Un terorist ISIS s-a aruncat în aer

turcia_isis.jpg

turcia isis kamikaze atentat
Un terorist kamikaze s-a aruncat în aer, în timpul unui raid al poliției
Foto: AP

Un militant al grupării teroriste Statul Islamic (ISIS) s-a aruncat în aer în timpul unui raid al poliției turce, sâmbătă (14 noiembrie). Atacul a avut loc în orașul Gaziantep, situat în sud-estul Turciei, la frontiera cu Siria. În urma atentatului au fost răniți patru polițiști, dintre care unul se află în stare gravă.

În timpul asaltului efectuat de poliția antiteroristă asupra unui apartament din Gaziantep, un kamikaze și-a detonat dispozitivul expliziv atașat de corp. Cu puțin timp înainte, polițiștii turci au ucis patru militanți ai grupării teroriste ISIS, la frontiera cu Siria, potrivit site-ului alarabiya.net.

Știre în cur de actualizare

Loading...
 
 

Citește și

  • Cel puțin 95 de persoane au murit la Ankara în urma a cel puțin două explozii, care s-au produs în principala gară din capitala Turciei, sâmbătă (10 octombrie), relatează presa locală. Guvernul turc a anunțat oficial că este vorba despre un atentat terorist. Oficial, este vorba de două persoane care au produs tragedia.

  • atentat turcia atac terorist ankara

    Bilanțul dublului atentat terorist produs sâmbătă (10 octomnbrie), în apropierea gării centrale din capitala turcă, a ajuns la 95 de morți și 246 de răninți. Atacul a avut loc înaintea unui miting pentru pace, iar 48 dintre răniți se află în continuare în stare gravă, la terapie intensivă, potrivit Biroului premierului turc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1