Atacatorii din SUA, surprinşi când intrau în ţară, din Arabia Saudită

Ultima actualizare:

    Farook şi Malik au ajuns în SUA pe 27 iulie 2014 şi s-au căsătorit civil la o lună dupăFoto: ABC News
Farook şi Malik au ajuns în SUA pe 27 iulie 2014 şi s-au căsătorit civil la o lună dupăFoto: ABC News

O nouă imagine cu cei doi atacatori din Statele Unite a fost dată publicităţii. În fotografie, teroriştii soţ şi soţie pot fi văzuşi la vamă, pe aeroport, când au ajuns în SUA din Arabia Saudită, în 2014.

Syed Farook şi soţia lui, Tashfeen Malik, au ajuns în Statele Unite pe 27 iulie 2014. Atunci, ei au fost fotografiaţi la vama din aeroportul O'Hare,din Chicago. Imaginea, făcută publică de postul american ABC News luni dimineaţă (7 decembrie) este prima în care apar împreună autorii atentatului de la centrul din San Bernardino, unde au murit 14 oameni pe 2 decembrie. 

Malik (29 de ani) poartă un hijab negru şi o rochie de aceaşi culoare. Farook (28 de ani), care se află în spatele logodnicei sale, e îmbrăcat într-o cămaşă largă, într-o culoare deschisă. Cei doi , care s-au cunoscut pe un site de matrimoniale în 2013, nu au nici o expresie în imagine. 

Conform anchetatorilor, ei s-au căsătorit în California, în luna august. E posibil însă ca cei doi să fi avut o ceremonie religioasă în Arabia Saudită, înainte de a veni în SUA, conform dailymail.co.uk.

Farook şi Malik au devenit părinţii unei fete, în mai. Micuţa de şase luni era acum orfană, după ce ambii părinţi au fost ucişi de oamenii legii, ca urmare a atacului din San Bernardino. 

Autorităţile încearcă să afle ce anume a dus la radicalizarea celor doi atacatori şi ce contacte au avut cu militanţi islamişti. Farook s-a născut în Statele Unite, într-o familie de pakistanezi. Malik s-a născut în Pakistan, într-o familie moderată, dar s-a mutat în Arabia Saudită când era mică. Ea a revenit în Pakistan pentru a studia Farmacia, din 2007 până în 2012. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net