Mașina lui James Bond, vândută pe o sumă colosală!

497499766.jpg

aston martin licitatie spectre
Aston Martin-ul din filmul Spectre a fost vândut cu 3,5 milioane de doalri
Foto GettyImages

Compania EON Productions a scos la licitație cea mai scumpă mașină second-hand din lume. Aceasta a fost folosită de James Bond, personajul principal al filmului „Spectre”. Cel care își va permite cumpărarea acestui model extrem de rar de Aston Martin DB10, se va simți cu siguranță ca un adevărat agent secret.

Pe 18 februarie, în cadrul casei de licitații Christie`s din Londra, EON Productions a scos la licitație câteva obiecte de lux folosite în filmul „Spectre”, relatează CNN. Cel mai scump obiect licitat a fost celebrul și foarte rarul automobil Aston Martin DB10. Printre alte obiecte licitate s-au regăsit și costumul agentului secret Tom Ford și ceasul de mână Omega purtat de Daniel Craig, actorul britanic care a jucat rolul spionului MI6.

497499770.jpg

aston martin spectre james bond
Pentru filmarea francizei James Bond au fost necesare zece modele Aston Martin
Foto GettyImages

 

Pentru filmarea francizei James Bond au fost necesare zece modele Aston Martin: opt dintre acestea au fost folosite pentru filmul „Spectre”, care fie au fost distruse în timpul filmărilor, fie au fost modificate dincolo de reglementările tehnice admise.

Prețul pentru ceasul Omega a urcat până la 131.800 de dolari, în timp ce costumul Agentului 007 a fost vândut cu 39.100 de dolari. Incredibilul automobil Aston Martin DB10 a fost vândut cu 3,5 milioane de dolari.

Acesta este ultimul film din franciza James Bond:

Loading...

Citește și

 • kate middleton james bond

  Ducesa de Cambridge a fost prezentă la premiera mondială a noului film James Bond, "Spectre", luni seara (26 octombrie). Kate Middleton (33 de ani) a fost o prezenţă surprinzătoare pe covorul roşu de la Royal Alberts Hall, din Londra. Ducesa a venit la braţul soţului ei, prinţul William (33 de ani).

 • monica bellucci james bond

  Premiera noului film James Bond, intitulat "Spectre", a avut loc luni seară (26 octombrie), la Royal Albert Hall, în Londra. Vedetele acestei seri au fost protagoniştii principali ai peliculei, Monica Bellucci (51 de ani), Daniel Craig (46 de ani), Léa Seydoux (30 de ani). Actriţa de origine italiană pare că sfidează timpul şi arată la fel de bine ca în tinereţe.

 • Daniel Craig

  De 52 de ani, agentul 007 face legea în cinematografie. James Bond este cel mai de succes agent din toate timpurile şi cele 24 de filme care îl au ca erou au fost pe primele locuri în preferinţele iubitorilor de cinema.

 • putin obama regina elisabeta a II-a

  Cel mai nou film cu James Bond, „Spectre”, a fost recent lansat în cinematografe. Fanii seriei cu celebrul erou - Agentul 007 - își fac însă griji de pe acum că o producție viitoare s-ar putea să nu-l mai aibă în rolul principal pe actorul Daniel Craig (47 deani). Așa că au făcut câteva propuneri pentru un înlocuitor.

 • A adus câştiguri de peste 20 de miliarde de dolari! Franşiza James Bond, inspirată după romanele scriitorului Ian Fleming, îl prezintă pe invincibilul agent 007 care a ucis 369 de adversari pe parcursul celor 24 de filme.

 • Vedetele din showbiz au fost prezente miercuri seară (28 octombrie) la cea mai mare petrecere tematică a anului. OK! Magazine a organizat la Le Chateau evenimentul OK! James Bond Party. Printre artistele prezente s-au numărat Cristina Spătar, Claudia Pătrăşcanu, dar şi Roxana Blagu, ex-Trident, acestea făcându-se remarcate prin ţinutele de gală pe care le-au purtat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1