A angajat un asasin să-i ucidă iubita însărcinată pentru că nu voia să avorteze

daaaaa.jpg

crima america insarcinata proces
Derek a angajat un bărbat să-i ucisă iubita de 27 de ani

Un bărbat, care a angajat un asasin profesionist să-i omoare iubita însărcinată, pentru că nu voia să facă avort, a fost găsit vinovat de dublu omor.

Cazul şocant s-a petrecut în Los Angeles, în 2001, atunci când Crystal Taylor fost împuşcată mortal în apartamentul ei. Femeia era însărcinată în 5 luni şi 2 săptămâni. Detaliile şocante au ieşit abia acum la iveală. Bărbatul care a ucis-o pe femeie era angajat chiar de către iubitul ei.

Acesta voia să scape de ea pentru că femeia nu voia să avorteze. Derek Paul Smyer (36 de ani) a angajat un bărbat ca să îi împuşte partenera de 27 de ani. Femeia şi copilul ei nenăscut nu au supravieţuit.

Conform procurorilor, Skyler Jefferson Moore (35 de ani) a fost criminalul, scrie Daily Mail. El era deja închis pentru o altă crimă atunci când le-a spus procurorilor că a fost angajat de Smyer să-i ucidă soţia. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 2011. El a făcut dezvăluirea şocantă după condamnare, sperând să obţină condiţii mai bune şi facilităţi în închisoare.

Procesul a durat ani de zile şi recent juriul l-a găsit vinovat pe Derek Paul Smyer de crimă fără premeditare în cazul soţiei sale, şi de crimă de gradul întâi, cu premediatare, în cazul fetusului. Acum, Smyer riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă.

 

Loading...
 
 

Citește și