Amenințarea din grădină: Familia regală a Marii Britanii, în pericol

Ultima actualizare:

    Prințul William (33 de ani) și Kate Middleton (33 de ani) au motive de îngrijorarefoto: Getty
Prințul William (33 de ani) și Kate Middleton (33 de ani) au motive de îngrijorarefoto: Getty

Ducele și Ducesa de Cambridge au fost informați recent că o se află în preajma unui mare pericol, mai ales pentru cei doi copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Prințul William (33 de ani) și Kate Middleton (33 de ani) au aflat, recent, că își pun viețile în primejdie chiar în grădina locuinței lor din Amner Hall, Norfolk, Regatul Unit. Ceea ce este și mai grav este faptul că cel mai expuși sunt cei doi copii ai lor, potrivit femalefirst.co.uk.

Se pare că un copac din grădina locuinței, salcâmul galben, este otrăvitor și foarte periculos. Leigh Hunt, de la Societatea Regală de Horticultură, este cel care a observat acest lucru și i-a informat imediat pe Kate Middleton și Prințul William: „Familiile cu copii mici cu siguranță ar trebui să își avertizeze copiii de riscuri dacă au un laburnum (salcâm galben, n.r.) în grădină. Dar dacă au copii care au tendința să pună lucruri în gură, atunci ar trebui să ia în calcul varianta de a îndepărta copacul”, a declarat el.

Deși se întâmplă foarte mari ca otrăvirea din cauza acestui copac să ducă la moarte, pot apărea simptome precum greața, senzația de arsuri la nivelul gurii și chiar vărsături. Pentru a preveni astfel de neplăceri, este important ca semințele acestui copac să fie culese atunci când cad pe pământ, iar mâinile copiilor să fie foarte bine spălate de fiecare dată când intră în contact cu ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net