Alertă cu bombă la bordul unui avion deasupra Bulgariei. Ce a urmat

turkish_airlines.jpg

Turkish Airlines aviol alerta bomba
Avioanele companiei aeriene Turkish Airlines a primit patru amenințări cu bombă în mai puţin de o lună
foto: pop10haber.com

Un avion al companiei Turkish Airlines, care efectua vineri o cursă de la Istanbul (Turcia) către Basel (Elveţia), s-a întors din drum în timp ce se afla în spaţiul aerian al Bulgariei, din cauza unei ameninţări cu bombă, relatează Hurriyet în ediţia electronică.

Avionul a fost nevoit să se întoarcă din drum în timp ce se afla în spaţiul aerian al Bulgariei, pentru a reveni pe aeroportul Ataturk din Istanbul, potrivit agenţiei Dogan, preluată de Mediafax.

Aceasta este a patra ameninţare cu bombă care vizează un avion al companiei aeriene Turkish Airlines în mai puţin de o lună. La 1 aprilie, un avion al companiei Turkish Airlines, care decolase spre Lisabona (Portugalia), a revenit pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei ameninţări cu bombă.

Incidentul a intervenit după ce un alt avion al companiei Turkish Airlines, care decolase la 30 martie din Istanbul (Turcia) cu destinaţia Sao Paulo (Brazilia), a aterizat de urgenţă la Casablanca (Maroc) din cauza unei alerte cu bombă. Alerta, care a fost declarată după găsirea într-un grup sanitar al avionului de tip Boeing 777-300 a unui bilet pe care scria "bombă", s-a dovedit a fi falsă. Un alt avion al companiei Turkish Airlines, care se îndrepta spre Japonia, a revenit la 29 martie pe Aeroportul Ataturk din Istanbul după găsirea unui bilet pe care scria "C4 Kargo" (o referire la un explozibil plastic).

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1