Adevărul din spatele pozelor perfecte din vacanțe

selfie_vacanta.jpg

vacanta asia
Un selfie din vacanța pe pământ asiatic
Foto: arhivă personală

Din fotografiile din vacanțe care circulă pe internet, oricine ar putea spune că cei care se bucură de astfel de experiențe nu au nici o grijă, că totul este doar zâmbet, soare și nesfârșite zile pe plaje exotice.

Cu toate acestea, doi australieni țin să ofere și o altă față a poveștii. Pentru doi ani, Jarryd Salem și Alesha Bradford au luat Asia la pas și au povestit totul pe blogul lor, NOMADasaurus. Din Thailanda și până în Vietnam, China sau Mongolia, logodnicii s-au aventurat pe căi neexplorate până atunci şi neprevăzutul și-a făcut apariția de câteva ori de-a lungul celor doi ani.

vacanta singaporeZoom
Singapore s-a dovedit un tărâm magic pentru cei doi australieni.
Foto: arhivă personală

 

Călătoria în China a reprezentat un impas în relația de peste 7 ani a australienilor. Într-o postare pe blogul mai sus amintit, Jarryd a povestit cum această țară i-a schimbat. Printre neplăcerile din China a enumerat: poluarea, lipsa de respect a chinezilor pentru oameni și mediu, mâncarea uleioasă, fără însă a uita să aprecieze peisajele incredibile. Stresul din China s-a transferat asupra relației dintre el și iubita lui, căci cei doi au început să-și reproșeze diferite lucruri și să se aprecieze din ce în ce mai puțin. În timp ce blogul mergea din ce în ce mai bine, relația lor se deteriora.

După China a urmat Mongolia, dar Jarryd și Alesha erau deja epuizați fizic și psihic, iar asta a dus la o și mai mare înrăutățire a ceea ce se întâmpla între ei: se enervau repede și din orice mărunțiș, dorul de casă îi apăsa, nu își mai arătau dragostea pe care într-adevăr și-o purtau chiar și în acele momente, intrând astfel într-un cerc vicios.

Pozele din social media arătau opusul a ceea ce simțeau

Deși relația nu mai mergea ca odinioară, erau nefericiți și mereu nemulțumiți, logodnicii au continuat să posteze în social media imagini care îi arătau drept cel mai fericit și norocos cuplu din lume. Adevăratele lor trăiri nu au fost niciodată făcute publice, întrucât au știut că nimeni nu vrea să le audă neplăcerile, mai ales că se plimbau prin unele dintre cele mai frumoase locuri din lume.

maya bay thailandaZoom
Maya Bay, Thailanda, un alt loc de poveste din itinerariul bloggerilor
Foto: arhivă personală

 

Turcia a însemnat pentru ei și momentul despărțirii, căci Alesha a decis să se întoarcă în Australia. Cu toate acestea, cei doi lucrează la îmbunătățirea relației și la remedierea tuturor problemelor apărute de-a lungul călătoriilor frumoase, dar epuizante și stresante.

loading...
Loading...

Citește și