Acesta este cadoul de lux pe care Meghan Markle l-a dăruit oaspeților la baby shower! Nu se așteptau la asta

meghan_markle.jpg

meghan markle baby shower
Meghan Markle a avut grijă de oaspeții ei
Foto: Getty

Recent, Meghan Markle a organizat un baby shower pentru copilul pe care îl așteaptă cu Harry, care va veni pe lume, cel mai probabil, la sfârșitul lui aprilie. Oaspeții prezenți la petrecerea bebelușului nu au plecat de acolo cu mâna goală, ducesa fiind cea care s-a asigurat de acest lucru.

Baby shower-ul este un obicei important în cultura vestică. Mămica organizează o petrecere cu prietenii intimi și cu familia, pentru a sărbătorii venirea pe lume a bebelușului. Fosta actriță americană Meghan Markle a organizat două astfel de petreceri, una dintre ele având loc la New York.

Meghan Markle și-a invitat cei mai buni prieteni la New York

Cei mai apropiați prieteni ai ducesei de Sussex au fost prezenți, printre care s-a numărat și Serena Williams. Soția prințului William a vrut să le dăruiască oaspeților un cadou de lux la baby shower-ul copilașului ei. Meghan Markle le-a oferit drept cadou pulovere marca Lingua Franca, de culoare albastru-navy, confecționate din cașmir. Pe față, articolele vestimentare au brodate cuvintele „baby,baby,baby”. Un astfel de pulover luxos costă în jur de 400 de dolari online, potrivit hellomagazine.com. E de la sine înțeles că Meghan a scos mii de dolari pentru aceste cadouri, iar oaspeții au fost extrem de încântați.  

cadou_meghan_markle_babyshower.jpg

cadou meghan markle babyshower
Acesta este cadoul pe care l-au primit oaspeții la baby shower
Foto: Instagram

 

Și oaspeții au „asaltat-o” cu multe cadouri. Meghan Markle a primit sute de flori și de hăinuțe pentru bebeluș. Petrecerea a avut loc la hotelul Upper East Side din New York. Marea absentă a fost Kate Middleton, însă aceasta s-a revanșat la baby shower-ul din Anglia.

Citește și 

Cum a reuşit Meghan Markle să îi intre în sfârşit în graţii Reginei 

Compromisul făcut de Meghan Markle pentru Prinţul Harry

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1