Compromisul făcut de Meghan Markle pentru Prinţul Harry, de Crăciun

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a acceptat să meargă la vânătoarea de Crăciun, la care participă în fiecare an familia regalăfoto: Getty
Meghan Markle a acceptat să meargă la vânătoarea de Crăciun, la care participă în fiecare an familia regalăfoto: Getty

Se ştie că Prinţul Harry ar face orice pentru Meghan Markle, dar acum e clar că şi fosta actriţă e dispusă să renunţe la anumite lucruri de dragul soţului său. Deşi este o apărătoare a drepturilor animalelor, Meghan a acceptat să meargă la tradiţionala vânătoare regală din a doua zi de Crăciun.

Meghan Markle, care va naşte în primăvară, a participat la festinul din a doua zi de Crăciun, după ce Prinţul Harry, Prinţul Willim şi tatăl lor, Prinţul Charles au mers la vânat de fazani, o tradiţie în familia regală britanică. Asta în ciuda faptului că s-a zvonit că i-ar fi interzis chiar soţului său să participe anul acesta, conform dailymail.co.uk

Ca semn că toate problemele dintre ele s-au rezolvat, Meghan a fost însoţită de cumnata ei, Kate Middleton, la conacul Wood Farm, unde îşi petrece timpul Prinţul Phillip. 

Când regina Elisabeta a II-a era mai tânără, ea şi celelalte femei din familie îi însoţeau pe bărbaţi şi adunau fazanii ucişi. Nu o dată a fost fotografiată suverana în timp ce rupea gâtul păsărilor rănite, spre nemulţumirea grupurilor care militează pentru drepturile animalelor. Însă acum, la 92 de ani, Elisabeta nu mai poate face acest efort, aşa că bărbaţii sunt aşteptaţi în casă. 

Meghan i-a aşteptat acolo pe cei trei prinţi, iar Kate Middleton a petrecut dimineaţa cu cei trei copii ai săi, George, Charlotte şi Louis. La prânz, soţia lui William s-a alăturat fostei actriţe, reginei şi Prinţului Phillip. 

După prânzul care a constant în gustări reci, supă şi salate, Harry, William şi Charles au plecat din nou la vânătoarea, iar Meghan a mers la ceai cu Regina şi Prinţul-consort. 

Meghan şi Harry vor pleca la Norfolk, pentru a petrece timp cu mama ei, Doria Ragland, în timp ce Kate şi William vor merge la familia Ducesei de Cambridge, în Berkshire. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net