Cum a reuşit Meghan Markle să îi intre în sfârşit în graţii Reginei Elisabeta

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a este impresionată de energia de care dă dovadă Meghan Markle, gravidă în 7 lunifoto: Getty
Regina Elisabeta a II-a este impresionată de energia de care dă dovadă Meghan Markle, gravidă în 7 lunifoto: Getty

S-a spus că Regina Elisabeta a II-a e nemulţumită de Meghan Markle şi că nu o place pe soţia nepotului său, dar se pare că fosta actriţă a reuşit să îi intre pe sub piele suveranei. Meghan, în vârstă de 37 de ani, a impresionat-o pe Regină cu efortul depus de la începutul anului de a participa la evenimente şi turnee alături de soţul său, deşi este gravidă.

Cel mai recent, Meghan şi Harry au fost în Maroc, pentru o vizită oficilă de trei zile, iar faptul că fosta actriţă nu s-a dat în lături de la anagajamente i-a plăcut enorm Reginei Elisabeta. "A fost impresionată de energia şi stamina Ducesei. Pentru Regină şi generaţia ei, la acest stadiu al sarcinii, te ascundeai şi te odihneai, dar Meghan nu s-a oprit", au declarat surse regala, conform dailymail.co.uk. 

Se crede că Regina chiar îi va adresa o scrisoare de mulţumire lui Meghan, lucru rar întâlnit în familia regală britanică. "Cel mai mult respectă munca şi loialitate", au mai spus sursele. 

Meghan Markle a fost într-un turneu oficial în Maroc
Meghan Markle a fost într-un turneu oficial în Maroc

Deşi va naşte în aprilie, Meghan este încă foarte activă şi a mers cu Prinţul Harry într-o vizită de trei zile în Maroc, care a inclus şi patru întâlniri luni. Cu toate că pentru nimeni nu ar fi uşor să aibă patru angajamente diferite într-o zi, Meghan a impresionat cu graţia de care a dat dovadă la fiecare eveniment. Turneul oficial a venit după alte săptămâni pline pentru Ducesa de Sussex, care a fost plecată la New York pentru un baby shower, dar a avut şi întâlniri oficiale, cu Harry sau singură. 

Meghan mai are un eveniment programat pentru săptămâna viitoare, când va participa cu restul membrilor familiei regale la aniversarea a 50 de ani de la investitura Prinţulu de Wales. 

După acest eveniment, Meghan va începe să rărească apariţiile publice, iar apoi se va muta la Frogmore Cottage, pentru a luat un concediu de maternitate. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net