12 persoane s-au călcat în picioare la un concert al lui Lil Wayne. Totul a pornit de la o alarmă falsă

Ultima actualizare:
Stephen Paddock s-a sinucis înainte de a fi capturat de poliţişti
Stephen Paddock s-a sinucis înainte de a fi capturat de poliţişti

Fanii lui Lil Wayne au trecut prin momente de groază la ultimul concert al rapper-ului care a avut loc în Atlanta 7 octombrie, duminică seară. Un incident neprevăzut a creat panică în mulţime, iar 12 persoane au suferit răni. Potrivit primelor informaţii şi mărturiile martorilor au fost trase câteva focuri de armă.

Rapper-ul concerta în cadrul festivalului A3G în Atlanta duminică seara, 7 octombrie, când, potrivit poliţiştilor, cineva din mulţime ar fi ţipat că se auzeau focuri de armă. Acest gest a condus la alarmarea celor din jur, iar mulţi dintre cei prezenţi au încercat cu disperare să părăsească zona cât mai repede pentru a se pune la adăpost. În îmbulzeala creată aproximativ 12 persoane au suferit răni, precum zgârieturi provocate atunci când victimele au încercat să sară gardurile de protecţie. 

Reprezentanţii poliţiei au eliberat un comunicat oficial în care au declarat faptul că în mulţime a existat o altercaţie care a degenerat, dar a ţinut să menţioneze că nu au fost identificate arme asupra celor implicaţi.

Lil Wayne, care a fost nevoit să îşi întrerupă concertul după doat trei melodii, s-a asigurat la rândul său că toţi cei care au partcipat la concert nu au suferit răni şi a scris un mesaj pe pagina sa personală de Twitter. "Sper că toţi cei care au fost la ASG se află în siguranţă şi sunt teferi" , a fost mesajul rapper-ului.

Lil Wayne, probleme grave de sănătate 

Anul trecut a fost găsit inconştient într-o cameră de hotel după ce a suferit o criză de epilepsie.În urmă cu aproximativ patru ani , Lil Wayne a fost internat într-un spital din Los Angeles unde i s-a efectuat un set complex de analize. După externare, el a declarat că suferă de epilepsie și este  predispus la crize, așadar trebuie să acorde o atenție deosebită stării sale de sănătate.  

Eminem a stârnit furia fanilor 

Un alt rapper cunoscut, Eminem a fost aspru criticat de fani după ce a decis să folosească efecte sonore care imitau sunetele provocate de împuşcături în timpul unui concert. Mulţi dintre participanţi s-au speriat teribil crezând că cineva trage cu arma asupra lor.

Cel mai sângeros atac din timpul unui concert 

În noaptea de 1 octombrie 2017, Stephen Craig Paddock, un american în vârstă de 64 de ani, a deschis focul asupra mulţimii care asista la un concert de muzică country pe The Strip, Las Vegas, împuşcând mortal 59 de oameni şi rănind alţi 530. Paddock a tras de la 100 de metri înălţime, de la etajul 32 al hotelului-cazino Mandalay Bay, unde nu putea fi neutralizat imediat de poliţie, şi s-a sinucis înainte ca forţele de ordine să îl captureze.

Acesta este ce de-al 273-lea atac armat în masă din Statele Unite în 2017 şi cel mai sângeros din istoria ţării.


    Stephen Paddock s-a sinucis înainte de a fi capturat de poliţişti
Stephen Paddock s-a sinucis înainte de a fi capturat de poliţişti

Cine a fost autorul atacului de la Mandalay Bay

Criminalul care a ucis 59 de oameni şi a rănit alte sute de persoane avea probleme de comportament şi îi fuseseră prescrise pastile care îl ajutau să facă faţă crizelor de anxietate cu doar câteva luni în urma ca el să comită monstruosul gest, potivit publicaţiei Las Vegas Review-Journal. 

Potrivit presei, bărbatul care a ucis 59 de oameni şi a rănit alţi peste 500, era milionar în dolari, ca urmare a afacerilor imobiliare, avea mai multe maşini, avion personal şi locuia într-o casă de 400.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net