11 oameni au murit călcați în picioare! Busculada s-a produs la un templu din India

Ultima actualizare:

    Busculada din India s-a produs pe scările unui templufoto: captură video
Busculada din India s-a produs pe scările unui templufoto: captură video

Cel puțin 11 oameni au murit, iar alți 20 au fost răniți, într-o busculadă produsă la un templu din India. Peste 150.000 de persoane erau prezente la intrarea templului de rugăciune luni (10 august), când au început să se îmbulzească și să se calce în picioare unii pe alții.

Nefericitul incident s-a produs în fața templului hindus Baidyanath Jyotirlinga din Jharkhand, estul Indiei. Când porțile s-au deschis, cei 150.000 de oameni s-au îngrămădit, împingându-se unii în alții, pentru a intra mai repede în templu. Din păcate, unii dintre ei s-au împiedicat și au căzut, fiind călcați în picioare, potrivit Mediafax.

În ciuda faptului că scările de la intrarea în templu se întind pe o lungime de șase kilometri, pelerinii au încercat să avanseze în mulțime, provocând haosul. Oamenii s-au împiedicat de cei care dormeau pe scări și nu s-au mai putut ridica de sub mulțime.

„Mulți pelerini au încercat să avanseze în cadrul coloanei, ceea ce a provocat haosul, iar după ce oamenii au căzut, câțiva dintre ei au fost călcați în picioare”, a declarat un oficial din poliție, citat de Mediafax.

Acesta nu este primul incident de acest tip produs din India. În luna iulie, aproape 30 de oameni au murit într-o situație similară. Autoritățile iau măsuri pentru a organiza  mulțimile care se adună în fața templelor de rugăciune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net