Luciana Salazar se dezbracă, dacă pierde la poker

Ultima actualizare:

    Luciana Salazar
Luciana Salazar

Argentinianca susţine că-şi surprinde partenerii îmbrăcată în diverse costumaţii şi că preludiul este foarte important pentru ea.

Să o dezbraci pe frumoasa argentiniancă Luciana Salazar la tine acasă nu mai este acum un impediment, pentru că aceasta este fotomodelul ales de compania "Playboy Mobile Internacional" pentru jocul interactiv Strip Poker, anunţă paparazzirevista.com.ar.

Este vorba despre un joc virtual de poker de pe pagina de Internet www.playboytvla.com în care Luciana Salazar (28 de ani) îşi dă jos câte un articol vestimentar pentru fiecare "mână" câştigată. Iar dezbrăcatul pentru argentiniancă nu este o problemă

"În intimitate îmi place să fac striptease pentru bărbatul cu care sunt şi îmi place să-l surprind cu anumite costumaţii. Preludiul este un joc foarte important", a declarat ea într-un interviu pentru sursa sursa citată.

simeon stalpnicul png

Veti aici GALERIE FOTO

Ea susține că doar în intimitate îi place să-şi dea jos hainele, iar când iese la plimbare încearcă să nu atragă privirile. În faţa camerelor foto sau video, pare o fiară pentru că joacă un rol.

"Câteodată, în funcţie de situaţie, pot deveni timidă. De exemplu, când ies pe stradă îmi pun o şapcă şi mă acoper mai mult, deoarece ştiu că fiind atât de expusă, lumea mă priveşte în alt mod. Devin însă un personaj în faţa camerelor. şi uneori exagerez cu anumite lucruri. Dar asta mă distrează foarte mult", a mai dezvăluit ea.

Luciana Salazar a mai declarat că-i place să se uite la filmele Playboy doar când este singură şi că, în ultimul timp, a primit mai multe propuneri indecente din partea femeilor.

"Din ce în ce mai mult în ultimul timp, femeile îmi fac propuneri indecente. Ele sunt mult mai directe decât bărbaţii. Mai ales când mă văd la bowling",conchide blondina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net