Los Abrazos Rotos

Ultima actualizare:

‘Îmbrăţişări frânte’ spune poveastea lui Mateo Blanco (Lluís Omar), un scenarist şi fost regizor, ce şi-a schimbat numele în Harry Caine, după ce şi-a pierdut vederea într-un accident de maşină.

Un conflict din trecut, brusc iese la suprafaţă, când se află despre moartea lui Ernesto Martel (José Luis Gómez), producătorul unuia dintre filmele lui Harry, ‘Girls and Suitcases’

Din motive misterioase, această veste o nelinişteşte pe Judit (Blanca Portillo), ex-managerul filmului; în timp ce, fiul lui Ernesto, Ray X (Rubén Ochandiano), îl roagă pe Harry să-l ajute să scrie un scenariu, pentru a se răzbuna pe tatăl său.

Apoi, filmul se întoarce în trecut, în anii ’90, atunci când Martel a devenit implicat într-o relaţie cu secretara sa, Lena (Penélope Cruz). Dar şi Mateo a început să aibă sentimente pentru ea şi a chemat-o la audiţii pentru rolul din ‘Girls and Suitcases’.

Pentru că vroia să se răzbune pe relaţia dintre Mateo şi Lena, Martel l-a convins pe Ray X să facă un documentar despre cum s-a făcut ‘Girls and Suitcases’, asta doar pentru a-i spiona pe cei doi…

În concluzie, filmul spune povestea unui om care trăieşte, iubeşte şi scrie în beznă. Acţiunea se complică pe parcurs, unde vom întâlni răsturnări de situaţie, iubiri periculoase şi drame interioare ale personajelor.

‘Los Abrazos Rotos’ este realizat în stilul ‘film noir’, iar pe coloana sonoră a acestuia vom putea auzi artişti precum Cat Power, Uffie sau Vitamin C.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net