Liverpool, distrugătoarea echipelor româneşti

Ultima actualizare:

    "Meciul cu Liverpool  nu mă convinge să rămân la Unirea, sunt alţi factori care mă fac să mă gândesc să continui în altă parte"
"Meciul cu Liverpool nu mă convinge să rămân la Unirea, sunt alţi factori care mă fac să mă gândesc să continui în altă parte"

Prima manşă a dublei cu Liverpool se va juca în Anglia, pe 18 februarie, în timp ce returul va avea loc pe 25 februarie, la Bucureşti.

În optimi, cu Lille sau Fenerbahce. În cazul în care va trece de Liverpool, Unirea Urziceni va juca în "optimi" cu învingătoarea dintre echipa franceză Lille şi Fenerbahce Istanbul.

Urziceniul, dezavantajat de program. Un mare handicap pentru Unirea va fi faptul că până la data turului nu va disputa nici un meci oficial, deoarece returul Ligii I va demara abia pe 20 februarie, în timp ce Liverpool va avea "în picioare" nu mai puţin de nouă partide în campionat şi una în Cupa Angliei.

Returul pe Ghencea. Prima manşă va avea loc la Liverpool, iar cea de-a doua în România. "Returul se va juca sută la sută pe stadionul Steaua, deoarece arena din Urziceni nu este omologată", a declarat Narcis Răducan, directorul sportiv al Unirii.

Cer ajutorul lui Rangers. Scoţianul Kenny Dalglish, reprezentantul lui Liverpool la tragerea la sorţi, a declarat că va cere informaţii de la învinsa Unirii din grupele Ligii, Glasgow Rangers: "Îl vom suna şi pe Walter Smith (n.r.: managerul lui Rangers). Sunt sigur că ne va ajuta cu ceva sfaturi".

Benitez: "Am urmărit evoluţia Unirii". Tehnicianul lui Liverpool îndeamnă la prudenţă. "Le-am urmărit evoluţia în pentru că am câţiva prieteni la Sevilla. Au scos opt puncte, fiind foarte aproape de a depăşi faza grupelor. Deci va fi greu!", a spus spaniolul Rafa Benitez.

 "Anfield", un infern. "Cormoranii" se bazează în turul cu Urziceni pe aportul fanilor de pe Anfield. Celebra tribună "The Kop" şi imnul "You'll never walk alone" se vor prăbuşi peste jucătorii Urziceniului în meciul din 18 februarie.

Spaima echipelor româneşti

În istoria cupelor europene, Unirea Urziceni este a cincea echipă din România întâlnită de FC Liverpool.

Până acum, în disputele cu Petrolul, Dinamo, Rapid şi Steaua, "cormoranii" s-au calificat de fiecare dată, unicul meci pierdut fiind returul cu Petrolul Ploieşti din octombrie 1966.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

LIGA EUROPA - 16-imi de finală

Rubin Kazan - Hapoel Tel Aviv

Athletic Bilbao - Anderlecht

FC Copenhaga - Ol. Marseille

Panathinaikos - AS Roma

Atletico Madrid - Galatasaray

Ajax Amsterdam - Juventus

FC Bruges - Valencia

Fulham - Şahtior Doneţk

Liverpool - Unirea Urziceni

Hamburg - PSV Eindhoven

Villarreal - VfL Wolfsburg

Standard Liege - FC Salzburg

Twente - Werder Bremen

OSC Lille - Fenerbahce

Everton - Sporting Lisabona

Hertha Berlin - Benfica Lisabona

FC LIVERPOOL

Anul înfiinţării: 1892

Culori: roşu

Antrenor: Rafael Benitez (Spania)

Patroni: George Gillett şi Tom Hicks (SUA)

Stadion: "Anfield" (45.000 de locuri)

Palmares:

18 titluri de campioană, 7 Cupe ale Angliei, 7 Cupe ale Ligii Angliei, 5 Cupe ale Campionilor, 3 Cupe UEFA, 3 Supercupe ale Europei

Echipa-tip (4-2-3-1): Reina - G. Johnson, Carragher, Agger, F. Aurelio - Mascherano, Lucas - Kuyt, Gerrard, Riera - F. Torres

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net