Licitaţie! Rochia Biancăi Jurca, cumpărată cu 600 de lei!

Ultima actualizare:

    Biancăi Jurca
Biancăi Jurca

Una dintre cele mai frumoase românce, Bianca Jurca, manechin celebru din Timişoara ne-a oferit pentru licitaţii rochia pe care a purtat-o în cadrul competiţiei Miss World Beauty Championship, desfăşurată în Republica Dominicană.

Marţi, 10 august 2010- Rochia Biancăi cumpărată de deputata Aura Vasile

Deputata Aura Vasile a oferit suma de 600 de lei şi a câştigat licitaţia pentru rochia sexy donată de manechinul Bianca Jurca campaniei noastre.

“Urmăresc de mult timp acţiunile voastre şi mi se par formidabile. Vreau să ajut şi eu puţin copiii şi am licitat rochia pentru fiica mea”, ne-a spus deputata.

Luni, 09 auust 2010- 550 de lei rochia Biancăi Jurca!

Rochia neagră sexy, donată de manechinul Bianca Jurca, campaniei noastre, şi-a găsit stăpâna azi-noapte, la ora 24.00. Înainte de închiderea ediţiei, cea mai mare ofertă era de 550 de lei. Vă vom spune mâine cum s-a terminat licitaţia.

Sâmbătă, 07 august 2010- Două zile pentru rochia Biancăi!

Manechinul Bianca Jurca, din Timişoara, are gusturi în materie de îmbrăcăminte. Rochia pe care ne-a donat-o şi care i-a purtat noroc în cadrul competiţei Miss World Beauty Championship a fost licitată şi a ajuns la 550 de lei. Cine dă mai mult?

Vineri, 06 august 2010- 550 de lei rochia Biancăi Jurca!

Manechinul Bianca Jurca, din Timişoara, are gusturi în materie de îmbrăcăminte. Rochia pe care ne-a donat-o a ajuns la 550 de lei. Cine dă mai mult?

Joi, 05 august 2010- Licitaţi rochia Biancăi Jurca!

Cea mai mare ofertă pentru rochia neagră oferită de Bianca Jurca campaniei noastre este de 500 de lei. Cu siguranţă o domnişoara înaltă şi subţirică va arăta tare sexy în rochia aceasta. Cine dă mai mult?

Miercuri, 04 august 2010- 500 de lei rochia Biancăi Jurca!

Bianca Jurca, frumoasa de 26 de ani din Timişoara, manechin celebru de la vârsta de 12 ani, ne-a oferit pentru licitaţii rochia care i-a purtat noroc în cadrul competiţei Miss World Beauty Championship. Este o rochie neagră, lungă care îi va sta minunat unei domnişoare sau doamne înalte. Cea mai mare ofertă este de 500 de lei. Cine dă mai mult?

Marţi, 03 august 2010 - 400 de lei, o rochie de Miss!

Rochia oferită de Bianca Jurcă, una din frumuseţile României ce ne-a reprezentat la marile concursuri de Miss, a plăcut mult cititorilor. Preţul oferit la licitaţia caritabilă pentru copiii grav bolnavi e mult peste cel cu care am deschis competiţia ieri. 

Preţul de pornire a fost de 200 de lei, însă în scurt timp a ajuns la 400 de lei. Normal, o astfel de rochie se vinde cu câteva sute de euro! Cine dă mai mult?

Bianca are 26 de ani şi face modeling de la 12 ani.

"Rochia îmi este tare dragă, mi-a adus noroc la acel concurs din Republica Dominicană", ne-a spus Bianca.

Licitaţia va începe de la suma de 200 de lei! Cine o vrea?

Cine oferă mai mult?

Licitează aici pentru rochia Biancăi Jurca

Trimite un SMS cu oferta ta la tel. 0730.660.261 cu textul: Ofer (suma de bani) pentru rochie sau intră pe site la www.click.ro, crează-ţi un cont şi spune ce sumă eşti dispus(ă) să oferi.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net