Liceenii au strâns 10.000 de lei pentru copiii bolnavi

Citeste tot despre: 

Am pus punct primei ediţii a proiectului comun, desfăşurat pe parcursul anului 2011 împreună cu grupul de liceeni ce şi-au intitulat acţiunea "Never be alone" de la Colegiul "Gh. Lazăr". Evident, am încheiat tot cu un show de zile mari.

Ziua de marţi, 13, a fost decretată Zi caritabilă la Colegiul Lazăr. Dimineaţa, fetele au organizat un târg de prăjituri şi handmade, de unde dulciurile au dispărut imediat, colegii lor apreciindu-le eforturile.

Anca (clasa a IX-a) a făcut o mulţime de podoabe populare, pe care le-a vândut colegilor

Trupa de liceeni care a gătit prăjiturile vândute la târg

Cu ajutorul Oriflame, sponsor constant al acţiunii noastre, tot fetele au avut parte de o şedinţă de machiaj profesionist.

Apoi, circa 300 de liceeni s-au îngrămădit în sala de festivităţi, unde, pe covorul roşu special pus, îi aşteptau artiştii lor îndrăgiţi. Nick Kamarera cu Alinka, Connect R şi trupa lui de dansatori profesionişti, Raluca, Adrian Ţutu, X-plod, Lucky Man Project şi Boier Bibescu au fost extrem de încântaţi de primirea adolescenţilor, dar şi de eforturile pe care aceştia le-au făcut timp de 6 luni pentru a sprijini cu bani şi prin munca lor patru micuţi bolnavi din campania "Din inima pentru copii".

Diddy de la Lucky Man Project a ridicat sala în picioare

Adrian Ţuţu are mulţi fani în rândul liceenilor

"Aici, în mijlocul vostru, mă simt acasă. Şi pentru tot ceea ce aţi făcut în acest proiect umanitar merită să fiţi răsplătiţi, de aceea vă vom dezvălui o parte din piesele noi, din show-ul pe care noi îl pregătim pentru 2012", le-a spus Connect R liceenilor. Şi a fost distracţie maximă.

Gabi Fereşteanu, coordonatorul acţiunii " Never be alone", a reuşit în cele 8 luni de la demararea proiectului să adune câţi mai mulţi voluntari atât din liceul lui, cât şi din altele. Cu toţii au strâns sume de bani importante pentru copiii grav bolnavi. Echipa "Never be alone" de la Lazăr a reuşit să schimbe destinele unor familii, dar a evidenţiat şi importanţa carităţii şi a toleranţei în rândul liceenilor bucureşteni, precizând de fiecare dată crezul lor: ,,Caritatea nu depinde de starea financiară , ci de educaţie."

Grupul lăzăriştilor ,,Never be alone" şi Campania "Din inimă pentru copii" au atras în proiect şi alte licee din Bucureşti: Colegiul Naţional ,,Mihai Viteazul" , Liceul Teoretic ,,Jean Monnet" ,Liceul Teoretic ,,Tudor Vladimirescu" si Liceul Bilingv ,,Miguel de Cervantes". S-au strâns aproximativ 10.000 de lei, bani care au contribuit la ajutarea copiilor Anemona Florea, Robert şi Alex Gheramn, Carmen Muşat.

Trebuie menţionat şi că, în tot acest periplu plin de emoţie, fantezie şi multă, multă muncă, liceenii din Lazăr i-au avut alături pe profesorii lor, pe directorii Colegiului, dar şi mulţi artişti care au participat gratuit la concertele pe care le-am organizat în sălile de festivităţi ale şcolilor. Ne-au încântat, deci, cu muzica lor: Connect-R, Deepside Deejays, Lucky Man Project, Viţa de Vie, Vunk, Raluca, Adrian Ţuţu, Nick Kamarera şi Alinka, Mick Diamondz, Radio Killer, AC Band, trupa Senzual, Boier Bibescu, Matteo, X-plod.

Sâmbătă seara va urma şi un "After party", în Ageless Club, fiindcă se apropie vacanţa. Evident, vor fi şi vedete-surpriză alături de noi.

Mulţumim partenerilor noştri pentru că ne-au fost alături în acest proiect: Oriflame, Sephora, Atmosphere, Bestevent, MediaProMusic, U Tv, TeenPress, Sfinx Experience.

Mai multe imagini, AICI!


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1