Liceanul de bani gata care a ucis şase oameni a luat 7,38 la BAC

Ultima actualizare:

    Claudiu Hauptmann şi tatăl său se plâng că nu o să aibă proces corect din cauza presei
Claudiu Hauptmann şi tatăl său se plâng că nu o să aibă proces corect din cauza presei

Claudiu Hauptmann, de 19 ani, tânărul care a ucis şase oameni cu 160 de km/h în cel mai teribil accident din Banat, a luat nota cea mai mică la matemamatică: 5,5.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Claudiu Hauptmann a absolvit liceul Teoretic Diaconovici-Tiez din Reşiţa. El a susţinut zilele trecute examenul maturităţii şi a luat nota 7,6 la limba română şi nota 9 la informatică.

Claudiu Hauptmann a intrat cu nota 9,37, când adat admitere la liceu, la finalul clasei a VIII-a. În cei patru ani de şcoală generală, Hauptmann a avut media generală 9,48.

A ucis şase oameni oameni pentru că a condus cu 160 de km/h

În 7 iulie 2009, când a condus automobilul Peugeot pe o ploaie torenţială şi a intrat pe contrasens, Hauptmann şi-a ucis şi iubita, Adelina Ardelean, de 18 ani, care nu a mai trăit ca să îşi susţină examenul maturităţii. O altă colegă a lui Hauptmann, Delia Roşianu, urma şi ea să susţină anul acesta examenul de bacalaureat, însă a decedat şi ea în urma teribilului accident rutier. Cele două fete care şi-au pierdut viaţa, Adelina Ardelean, iubita şoferului, şi Delia Roşianu, prietena lui Cristian Budaci, singurul supravieţuitor al acccidentului, erau componente ale trupei de majorete de la echipa de handbal UCM Reşiţa.Avea permisul de doar trei luni

Claudiu Haptman,de 18 ani, din Reşiţa, şoferul automobilului Peugeot care a intrat pe contrasens şi a băgat şase oameni în mormânt pe o şosea din Timiş, avea carnetul de doar două luni de zile. „El a obţinut permisul de conducere în 23 aprilie. Avea deja două amenzi. Una pentru depăşirea vitezei legale, alta pentru că nu purta centura", a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Haptman a făcut accident pe drumul dintre Voiteni şi Birda. El a intrat în depăşire şi a lovit un Daewoo Espero care circula regulamantar şi i-a ucis pe loc pe toţi cei patru ocupanţi ai maşinii.

Cele două fete care şi-au pierdut viaţa, Adelina Ardelean, iubita şoferului, şi Delia Roşianu, prietena lui Cristian Budaci, singurul supravieţuitor al acccidentului, erau componente ale trupei de majorete de la echipa de handbal UCM Reşiţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net