LG X300 îi râde în nas lui MacBook Air - VIDEO

Ultima actualizare:

Da, noua generație de mini laptop-uri a companiei LG se caracterizează, în special, prin design-ul ultra-thin, combinat cu resurse eficiente de procesare hardware, menite să satisfacă și cel mai pretențios utilizator.

Cu o grosime de numai 175 mm și o greutate de 970 grame, ultraportabilul vine în întâmpinarea noastră, pe lângă design-ul elegant și pretențios, ce valorifică liniile drepte, și cu dotări tehnice ce nu pot fi neglijate.

Sub "capota" lui X300 se ascund procesoare din noua generație Intel (Atom Z550 2 GHz), care fac "echipă" cu 1 sau 2 GB memorie RAM, și o placă video, tot de la Intel, GMA 500.

Fie că preferi să urmărești fotografii, videoclipuri sau chiar filme HD, stocate pe hard disk-ul rapid de 64 GB SSD, ecranul de 11.6 inchi este gata să îți satisfacă curiozitățile în materie de multimedia, la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

Ca sistem de operare, cei de la LG ți-au pregătit versiunea Home Premium a Windows 7. Aventura ta cu X300, poate dura până la 7 ore dacă "micuțul" este pus în mișcare de bateria cu 2 celule.

Citeşte şi:Toughbook CF-C1: un laptop «dur» cu ecran Multi-TouchSamsung a prezentat primele netbook-uri 4G - VIDEOCele mai tari noutăţi de la CES 2010 - VIDEOPrimul

laptop cu ecran transparent din lume! - VIDEO

Pentru început, LG X300 este disponibil în Asia, din această lună, urmând ca în perioada imediat următoare să ajungă în Estul Mijlociu și America de Sud. Prețurile oficiale încă nu au fost anunțate, cert fiind doar că acestea vor varia în funcție de piața de desfacere a fiecărei țări.

Sursa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net