Lesko vrea pepene roşu la fiecare concert

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vedetele internaţionale au uimit organizatorii români de spectacole cu pretenţiile care mai de care mai exagerate pe care le-au avut înainte de a urca pe scenă. Românii, în schimb, sunt mai modeşti.

Celebra Beyonce a cerut o cameră de hotel plină de flori albe, ca şi mobilierul, iar Shakira a vrut să mănânce numai cu tacâmuri de argint.

Regele fiţoşilor a fost însă Steven Tyler, solistul de la Aerosmith, care a solicitat în backstage o cabină de duş, plus boluri cu stafide şi nuci Pecan, 800 de grame de afine şi patru pachete de pudră proteică.

     Mai citeşte:         Anna Lesko, acuzată de un dansator: "Are pretenţii de divă şi este arogantă"         Ana Lesko se dezbracă doar pentru artă         Lesko, 22 de ore goală în club         Anna Lesko vrea la ruşi         «Lesko nu ar exista fără show-urile erotice!»

Mult mai modeşti, artiştii români se mulţumesc pe la concerte cu câte o apă plată sau măcar să aibă condiţii decente la hotelurile unde sunt cazaţi.

"La noi nu se pune problema să faci cine ştie ce fiţe. Noi dorim măcar să fim respectaţi şi plătiţi ", a declarat Ana Maria Ferenţ pentru Click! Mai sunt însă şi excepţii precum Anna Lesko, care se urcă pe scenă dacă nu are în frigider, indiferent de anotimp, pepene roşu.

Plătită cu 2.500 de euro pe prestaţie, Anna Lesko conduce în topul solistelor "fiţoase" de la noi.

Fosta iubită a lui Codin Maticiuc este spaima organizatorilor de concerte, care înainte de a o invita să cânte în spectacolele lor trebuie să se asigure că au în frigider, indiferent de anotimp, pepene roşu, fructul preferat al năzuroasei basarabence.

Andreea Bănică, minibar cu apă rece şi căpşune

Andreea Bănică se numără şi ea printre vedetele deloc pretenţioase de la noi, chiar dacă tariful ei se duce şi el înspre 2.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Solista solicită la fiecare concert pe care-l susţine să aibă în camera de hotel minibar cu apă plată, dar şi multe fructe de sezon, mai ales căpşune, neapărat proaspete.

Anamaria Ferenţ: «Eu cer doar şerveţele»

Anamaria Ferenţ este o persoană realistă şi crede că, în România, nu e cazul să vorbim deocamdată despre fiţe şi pretenţii exagerate, mai ales pe criză.

simeon stalpnicul png

"Eu nu cer decât apă plată şi, eventual, şerveţel, dacă nu le am în geantă. Nu suntem ca în afară să avem figuri. Aici să fim mulţumiţi dacă suntem respectaţi şi dacă ne luăm toţi banii", a declarat solista pentru Click!

Paula Seling, apă plată la temperatura camerei

A luat locul 3 la Eurovision, dar asta nu înseamnă că acum are dorinţe de mare divă. Paula Seling a fost mereu o solistă modestă şi, înainte de a se urca pe scenă, ea nu cere organizatorilor decât apă plată la temperatura camerei. "Apă e de ajuns. Oricum nu e indicat să cânţi cu burta plină", ne-a spus Paula.

simeon stalpnicul png

Sonia Trifan, un pahar de coacăze

Sonia Trifan se numără printre solistele cu cerinţe cel puţin ciudate. Blonda se dă în vânt după coacăze, drept pentru care solicită un pahar înainte de concerte şi o Coca-Cola dietetică, pentru a avea mai multă energie pe scenă.

simeon stalpnicul png

Claudia Pătrăşcanu, lenjerie albă în cameră

Claudia Pătrăşcanu, fosta solistă a trupei Sexxy, nu suportă să stea în camere de hotel murdare. Tocmai de aceea, ea solicită întotdeauna la concertele sale, mai ales la cele care sunt organizate în provincie, lenjerie de pat albă şi neapărat apretată.

simeon stalpnicul png

Inna, obligatoriu apă plată şi mere verzi

Inna este la această oră solista autohtonă care a reuşit să dea lovitura pe piaţa internaţională, ea ajungând să câştige şi 35.000 de euro pentru un concert.

simeon stalpnicul png

Deşi este considerată vedetă internaţională, Inna nu are solicitări exagerate.

"Nu vrea decât apă plată şi mere verzi. Restul cerinţelor sunt de ordin tehnic", ne-a declarat Lucian, impresarul şi iubitul cântăreţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net