Leii adoră să fie zgâriaţi pe spate

Ultima actualizare:

Bărbaţii adoră masajul cu sânii

Fac şi 2.000 € pe lună din masaj erotic

Berbec 21.03 - 19.04

Bărbaţii din această zodie adoră mângâierile în zona feţei şi tresar când cineva îşi trece degetele prin părul lor. Se simt excelent când partenera le masează tâmplele sau le mângâie obrajii.

Taur 20.04 - 20.05

Principala zonă erogenă a nativilor din această zodie este gâtul. Este suficient să atingeţi bărbatul Taur uşor pe gât, să vă plimbaţi mâinile languros pe ceafă şi apoi de-a lungul trapezului. Efectul este garantat.

Gemeni 21.05 - 21.06

La bărbaţii din această zodie, pasiunea stă în mâini, braţe şi umeri. Braţele nativilor din această zodie "înregistrează" cele mai profunde atingeri şi au tendinţa să cuprindă corpul partenerului în momentele tandre.

Visele erotice sunt sănătoase

Ai un chef nebun de sex, dar soţia te refuză? Află aici soluţia! - VIDEO

Rac 22.06 - 22.07

Pentru nativii din această zodie, zonele erogene sunt pieptul şi sfârcurile. Un preludiu extraordinar de incitant este pentru ei atunci când buzele partenerei stimulează uşor sfârcurile.

Leu 23.07 - 22.08

Este zodia care adoră masajele erotice pe spate. Este o zonă puţin explorată în general şi orice este nou pentru un Leu este incitant. Senzaţia unghiilor ei pe spatele lui excită cel mai mult.  

Fecioară 23.08 - 22.09

La bărbaţii din această zodie, abdomenul e cheia succesului unui preludiu reuşit. Nativii din Fecioară adoră să fie sărutaţi în această zonă. Dacă respectaţi această "toană", puteţi fi sigure că nu veţi da greş. Veţi avea parte de o noapte incendiară.

Balanţă 23.09 - 23.10

Pentru nativii acestei zodii, şoldurile şi fesele sunt zonele erogene. Poţi distinge cu siguranţă Balanţele de alte zodii datorită aspectului inedit al posteriorului lor.

Erotismul din limbaj

Bugetari, poftiţi la masaj erotic!

Dicţionarul zonelor erogene

Scorpion 24.10 - 22.11

Organele sexuale sunt zonele erogene la această zodie. Am spune că aceasta este o zonă erogenă pentru orice bărbat, indiferent de zodie, însă în cazul lor senzaţiile sunt cu mult mai intense.  

Săgetător 23.11 - 213.12

Pentru bărbaţii din această zodie, coapsele şi părul reprezintă zonele "încinse". Nu zona genitală, cât cea care o înconjoară este foarte receptivă la atingeri tandre. Pe de altă parte, resimt cu intensitate mângâierile la nivelul scalpului şi al părului.  

Capricorn 22.12 - 20.01

Pentru ei, genunchii sunt un mister care abia aşteaptă să fie descoperit. Mângâierile tandre în această zonă îi vor face cu siguranţă să fie cei mai dedicaţi parteneri în pat.

Vărsător 21.01 - 19.02

Nativii din această zodie au zonele cele mai erogene la gambe şi glezne. Partea inferioară a picioarelor ar trebui explorată pe îndelete pentru a ajunge la paroxismul senzorial după care tânjesc Vărsătorii.

Peşti 20.02 - 20.03

În degetele de la picioare şi tălpi stă cheia spre o seară perfectă la această zodie. Pentru ei, cele mai pasionale momente intime încep atunci când îi masezi tălpile şi degetele de la picioare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net