«Le-au dat foc drogaţii»

Ultima actualizare:

O astfel de ipoteză a fost menţionată de Liviu Vişan, şeful băieţilor care au ars ca nişte torţe.

„Ei lucrează la firma noastră de pază de un an, la intervenţii. Atunci când se dă alarma la unul dintre obiective, fie magazine, fie locuinţe, aceştia sunt primii la faţa locului. Nu de puţine ori au dat nas în nas cu hoţii. Mulţi dintre ei fură ca să-şi procure drogurile. E posibil să le fi dat foc drogaţii, dar nu trebuie să ignorăm, totuşi, un plan pus la cale de o grupare organizată. Ce s-a întâmplat cu certitudine, nu ştiu", ne-a declarat Liviu Vişan, director de intervenţii la Guard One.

Totodată, acesta a subliniat că Badea Constantin, de 23 de ani, şi Matei Constantin, de 27 de ani, erau în timpul liber atunci când s-a produs tragedia.

„Toată săptămâna au lucrat în schimbul de dimineaţă. La ora 19.00 au ieşit din tură, iar la câteva ore s-a produs evenimentul. Ce fac ei după ce pleacă de la serviciu nu avem de unde şti. Cert este că băieţii nu fac parte din nici un clan mafiot, aşa cum s-a speculat. Oricum, nu avem de gând să le desfacem contractul de muncă sau să-i mustrăm în vreun fel", ne-a mai precizat Vişan.

Victimele se află internate la Spitalul de Arşi, iar starea lor s-a mai îmbunătăţit. „Unul dintre ei a fost mutat de la Terapie Intensivă în salonul de chirurgie", ne-a spus doctorul Călin Ciontu.

Anchetatorii au audiat ieri 10 persoane din rândul martorilor, dar şi din rândul colegilor de serviciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net