L-a bătut Dumnezeu că a făcut sex cu o fetiţă!

Ultima actualizare:

Antonie Ohotă (77 de ani), din Târgu Jiu, acuzat de mama Andreei Rotaru (14 ani), că i-ar fi violat fiica, a murit de supărare, după cum spun rudele. Lucreţia Ohotă, soţia bărbatului, l-a găsit fără suflare, ieri-dimineaţă, în pat.

Bătrâna a povestit că omul ei era foarte abătut din cauza acuzaţiilor aduse de Clara Nedelcu, mama elevei Andreea Rotaru.

„Nenorocitele alea două sunt vinovate pentru tot ce s-a întâmplat. I-au distrus viaţa! Acum nu mai este. S-a chinuit prea mult, mai ales că era bolnav. Înainte de a merge la poliţie să dea declaraţii a fost în spital. Acum îl îngropăm ", a spus Lucreţia Ohotă.

În urmă cu o lună, Andreea Rotaru, minora care se presupune că ar fi fost violată, a mers la poliţie cu mama sa, Clara Nedelcu, pentru a depune plângere împotriva bătrânului.

La audieri, Antonie Ohotă a negat că ar fi avut relaţii cu minora, care a devenit mamă la doar 14 ani. Bătrânul a recunoscut în schimb că a avut o relaţie cu mama ei, cu mulţi ani în urmă, fiind şantajat de aceasta, pentru a obţine bani şi bunuri, ca să nu îi spună soţiei despre aventura lor.

Omul a presimţit că va muri, mai ales că a suferit un preinfarct. „ Nu îmi pare rău că s-a dus. Totuşi aş fi vrut să se întâmple asta după ce veneau rezultatele testului ADN, să afle că fetiţa pe care am născut-o este a lui", a spus Andreea Rotaru, proaspătă mămică la doar 14 ani.

Află mai multe amănunte despre drama Andreei Rotaru:«Tataia m-a lăsat gravidă»

Ea se află internată la Centrul Maternal din Târg-Jiu, cu fiica ei, născută de Valentine's Day. Dacă se adevereşte, prin rezultatele ADN-ului, că bătrânul este tatăl copilului, se va da neînceperea urmăririi penale, ca urmare a decesului lui Antonie Ohotă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net