Kuciuk: "Steaua a greşit mult în apărare"

Ultima actualizare:

"Mi-a plăcut meciul şi pot spune că am avut ghinion în unele momente, pentru că Steaua a greşit mult în apărare. Am jucat agresiv şi am presat adversarul. Totuşi, Steaua este o echipă bună, care poate pune probleme oricui. Şansele noastre de calificare nu sunt doar teoretice, ci şi practice. Avem speranţe până în ultima etapă, chiar dacă mulţi nu prea ne dădeau nicio şansă la început", a spus Kuciuk, citat de Jurnal.md.

Echipa antrenată de Mihai Stoichiţă a terminat, miercuri, la egalitate partida cu moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 1-1, şi a pierdut astfel orice şansă de calificare în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

În celălalt meci al grupei, Fenerbahce a reuşit să se impună la limită, scor 1-0, pe terenul lui Twente, prin golul marcat de Diego Lugano. Clasamentul Grupei H după disputarea a cinci etape: 1. Fenerbahce 12p (calificată), 2. Twente 7p, 3. Şerif Tiraspol 5p, 4. Steaua 3p.

image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net