Khedira: "Mourinho e cinstit şi corect cu noi!"

Ultima actualizare:

"Pe Mourinho nu-l interesează doar fotbalul, ci şi oamenii. Dacă avem nevoie să discutăm cu cineva sau să fim consolaţi, el este acolo să ne ajute, nu contează că este vorba despre Ronaldo sau despre o rezervă. Este cinsitit şi corect cu noi şi nu ezită să râdă pe rupte de vreo glumă la antrenamente", a spus Khedira, citat de cotidianul "Marca".

Mijlocaşul l-a lăudat şi pe Cristiano Ronaldo, marea vedetă a madrilenilor: "Este un jucător pe care îl admir mult. Am rămas mască atunci când mi-a spus că nu merge în cluburi şi că nu bea deloc alcool. El a fost primul care s-a oferit să mă ajute. Madrid este un oraş cu multe tentaţii şi pericole, iar el m-a ajutat să le evit şi pe unele şi pe altele", a spus fotbalistul transferat în această vară de la Stuttgart pentru 20 de milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net