Jessica Biel vrea să devină "fată rea". Află de ce!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jessica Biel vrea să încerce mai multe roluri în filme care să fie "provocatoare şi imprevizibile" şi mai presus de toate, îşi doreşte tare mult să interpreteze un personaj "rău".

"Mi-aş dori tare, tare mult să joc o "fată rea" - asta ar fi super cool. Nu doar o fată rea, ci şi o fată deranjată mintal sau o persoană nebună, sau pur şi simplu ceva neaşteptat şi provocator.

Acesta este elementul îmbucurător şi înspăimântător în acelaşi timp, al acestei meserii", a declarat actriţa, informează www.femalefirst.co.uk.

De asemenea, vedeta de abia aşteaptă să arate publicului şi calităţile sale muzicale: "Sunt interesată de o trecere de la muzică la filme sau Broadway, sau musicaluri. Ceva de genul, cu siguranţă mă va ţine în priză".

Iar dorinţele Jessicăi nu se opresc aici! Actriţa care are o relaţie cu Justin Timberlake vrea să-şi exploreze abilităţile şi în spatele camerei, în rol de regizor.

simeon stalpnicul png

Ea a spus celor de la  Daily Telegraph din Australia: "Cu puţin noroc, poate am să ajung să produc ceva în viitorul apropiat. Acum regizez un film scurt pe care l-am scris.

Sunt curioasă cum se întâmplă lucrurile în această industrie, plus că iubesc să scriu. Practic, sunt foarte interesată de procesul creativ".

Citeşte şi:Jessicăi Biel nu-i plac scenele în care trebuie să se săruteJessica Biel vrea un copil cu Justin Timberlake

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net