A jefuit banca pentru bani de reni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat mascat în Moş Crăciun a intrat în sediul unei bănci din Nashville, Tennessee şi a dat lovitura vieţii lui. „Ho, ho, ho! La mulţi ani şi Crăciun fericit! Acesta este un jaf armat”. În câteva secunde s-a făcut nevăzut cu câteva mii de dolari.

Incidentul a uimit întreaga lume. Agenţii FBI l-au dat în urmărire pe Moş Crăciunul care şi-a justificat acţiunea explicându-le celor prezenţi că „are nevoie de bani pentru reni".

    Mai citeşte:         Jaf de 50.000 de lei, în 90 de secunde         Culme judiciară! O lipitoare a rezolvat un caz de jaf armat         «Jaf armat» dar fără armă, ci ţinea mâna în formă de pistol

„După ce a scos pistolul ne-a zis să nu ne mişcăm. A împins sacul lui cel roşu peste tejghea şi i-a cerut casierului să îl umple cu bani. Totul s-a întâmplat în câteva secunde. În tot acest timp a fost foarte politicos şi chiar glumeţ. După ce ne-a urat sărbători fericite, s-a făcut nevăzut explicându-ne că face acest lucru pentru că trebuie să îşi plătească elfii", a declarat martorul ocular, Richlyn Jones. Deşi Moşul era glumeţ şi politicos, oamenii au tras o sperietură zdravănă la vederea pistolului.

„Bagă banii în sac!”

simeon stalpnicul png

„Trebuie să-mi plătesc elfii!”

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net