Italianul care a accidentat mortal trei femei în Timiş: „Nu am văzut indicatorul STOP. Nu era omologat"

Ultima actualizare:

Italianul care a ucis trei femei în Timiş urcă la volan în timpul procesului cu voie de la procuror şi de la judecătorLiceanul de bani gata care a ucis şase oameni: „Am fost implicat fără voia mea în incident. Maşina s-a defectat"

Giusepe Lancioni, italianul care a provocat un accident în care a murit soţia sa, sora geamănă a acesteia şi încă o femeie, spune că nu a văzut indicatorul rutier „STOP" şi nici trenul.

Dubiţa „fantomă"

Italianul care a primit desptul să circule din nou de la procurorul de caz şi de la judecător are două explicaţii pentru producerea accidentului, pe care avocatul său le-a prezentat reporterilor Adevărul de Seară. „Accidentul a avut loc noaptea, iar clientul meu a fost orbit de farurile unei dubiţe albe care a circulat în spatele său. Apoi dubiţa apoi a încercat să-l oprească pe clientul meu şi s-a pus în faţa sa, pentru că vedea că acesta o să ajungă în faţa trenului. Din păcate, clinetul meu a încetinit şi a ajuns pe linii, dar dubiţa a reuşit să treacă. Dubiţa nu a fost identificată, dar mecanicul de tren confirmă că a mai văzut o maşină", a spus Arcadie Anastasescu, care îl apără în instanţă pe Giuseppe Lancioni. CLICK AICI CA SĂ CITEŞTI CUM A POVESTIT ITALIANUL CĂ NU A VĂZUT INDICATORUL STOP PENTRU CĂ NU ERA OMOLOGAT

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net