Italia: O româncă şi-a ascuns copilul nou-născut în maşina de spălat

O ambulanţă a fost chemată de urgenţă într-o pensiune agroturistică din Mantova, cadrele medicale găsind o româncă, în vârstă de 32 de ani, într-o baltă de sânge.

Ajunsă la spital, medicii au descoperit că femeia născuse cu puţin timp în urmă şi suferise o hemoragie post-partum. Copilul era, însă, de negăsit.

Medicii au alertat carabinierii care s-au prezentat la pensiune, unde au găsit copilul ascuns într-o maşină de spălat, printre hainele murdare. Nou-născutul, o fetiţă, era încă în viaţă.

În ciuda condiţiilor în care a venit pe lume, copilul este în afară oricărui pericol, fiind ţinut sub supraveghere de cadrele medicale ale secţiei de neonatologie a spitalului Carlo Poma, din Mantova.

Potrivit "La Stampa", evenimentul a avut loc sâmbătă după-amiază. Cel care a chemat ambulanţa este chiar soţul femeii, un român în vârstă de 41 de ani. Pe numele celor doi, Mihaela şi Viorel Cristea, au fost emise două mandate de arestare pentru tentativă de omor.

Potrivit presei locale din Mantova, femeia practica prostituţia, deşi era însărcinată în nouă luni. Totodată, aceasta fusese agresată de un presupus client cu câteva zile înainte de a naşte fetiţa. Află mai multe AICI

Citeşte despre tentativa de sinucidere a soţului

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1