A intrat în comă de gradul III pentru că nu era ambulanţă disponibilă!

Ultima actualizare:

    Salvare
Salvare

O femeie de 66 de ani din localitatea Decebal, judeţul Satu Mare se zbate între viaţă şi moarte, după ce a ajuns prea târziu la spital pentru a fi ajutată. Fiul femeii spune că a aşteptat o oră după ambulanţă, care însă nu era liberă. Medicii se apăra şi susţin că toate echipaje erau la alte solicitări.

Ioanei Timiş, de 66 de ani, i s-a făcutt rău îm jurul orei 8.30, în timp ce discuta cu soţul acesteia despre problemele care urmau să fie rezolvate azi.  Fiul acesteia, disperat a sunat la salvare.

„Am văzut că nu mai poate să vorbească, m-am speriat şi am sunat la 112. Primul apel a fost dat la ora 20.35, când mi s-a spus să am răbdare că toate ambulanţele sunt la alte solicitări. După alte două mine, am sunat de pe fix, apoi de pe telefonul mamei, de pe al meu, după alte câteva minute, de pe alt mobil. Îmi tot spuneau că nu sunt ambulanţe disponibile. Mama mea abia răsufla şi ei îmi spuneau să am răbdare!“, a declarat Vasile Timiş, fiul femeii.

Şi-a chemat un vecin în ajutor

După o jumătate de oră, băiatul femeii a bătut la uşa unui vecin şi l-a rugat s-o transporte pe mama acestuia la spital. „Nu mai ştiam ce să fac, mama nu respira. Am apelat la vecinul meu care a adus-o la spital. La un moment dat, la numai un kilometru de spital, ne-am intersectat cu ambulanţa. Cred că atunci mergea acasă la noi“, a mai spus fiul femeii.

Vezi ce şanse de supravieţuire are femeia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net