Iluzionist la doar 14 ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La doar 14 ani, Vasile Todincă, un adolescent din Oradea, are capacitatea de a purta în lumea iluziilor un public de o mie de persoane.

Un autodidact, Vasile Todincă - al cărui nume de scenă este Todini, a învăţat primul truc de magie când avea 12 ani, după ce văzuse la televizor o emisiune despre iluzionism.

A decis să devină iluzionist şi să combine astfel cu succes celelalte două pasiuni ale sale, actoria şi psihologia.

Şi-a cumpărat DVD -uri şi cărţi în limba engleză, din care a desluşit, pas cu pas, tainele magiei şi ale manipulării publicului, astfel încât oamenii să perceapă realitatea aşa cum vrea el ca ei să o vadă.

Puştiul a demonstrat, în repetate rânduri, că nu are trac în faţa publicului

Dacă la început exersa în faţa oglinzii sau îşi impresiona apropiaţii cu câteva trucuri simple, în decembrie 2009 a ajuns în faţa unui public de o mie de persoane, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

"Am investit cam două mii de lei în haine şi accesorii. Prezentarea face totul iar distragerea atenţiei este esenţială", spune micul vânzător de iluzii. Exemplul său în materie de iluzionism este Dan Bucfing, care este magician de când avea cinci ani, preşedintele Asociaţiei Magicienilor şi Iluzioniştilor din România. Todini însuşi face parte din asociaţie, de anul trecut.

Printre trucurile sale preferate sunt cele cu cărţi, fiind maestru în mânuirea impecabilă a inelelor, eşarfelor şi sforilor, astfel încât publicul să creadă fie că îi citeşte gândurile, fie că are puteri supranaturale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net