Iată topul creditelor ipotecare la bănci

Ultima actualizare:

Pentru un credit ipotecar în euro, în valoare de 50.000 de euro pe o perioada de 25 de ani, topul celor mai ieftine împrumuturi arată astfel:Cea mai bună ofertă, este “creditul de Casa Nouă” de la banca ING. Dobânda anuală efectivă este 6,4%, iar suma care va fi returnată în 25 de ani ajunge la 97.452 euro. Aproape dublu faţă de suma împrumutată.

Pe locul doi, este creditul Casa-EURO de la Volksbank, cu o dobânda anuală efectivă de 7,02%. În acest caz, trebuie returnaţi 103.693 euro.

A treia ofertă vine de la Banca Italo-Romena, cu aşa numitul Credit Imobiliar. Dobânda anuală efecvtivă este de 7,8% iar clientul trebuie să dea înapoi 106.822 euro.În cazul creditelor ipotecare în lei, pe 25 de ani, cele mai ieftine oferte sunt următoarele:Primul în top este creditul ipotecar de la Banca Transilvania. În cazul unui împrumut în valoare de 200.000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 11,79% suma totală de returnat este de 586.620 lei. La creditul Rezidential de la BCR, dobânda anuală efectivă este de 13,28% , iar suma de returnat ajunge la 642.633 lei. Pentru aceeaşi sumă de 200.000 de lei, în cazul creditul Imobiliar de la CEC, dobânda este 13,4%. Cel care se împrumută va avea de dat băncii aproape de trei ori cât a luat, şi anume 649.945 lei. În ultima vreme, economiştii le-au recomandat românilor creditul în moneda în care primesc salariul, adică în lei, pentru a evita fluctuaţiile valutare. Privind cifrele, pentru un credit ipotecar în euro, clientul ajunge să returneze băncii o sumă cu aproximativ 95% mai mare decat cea împrumutată, iar pentru creditul în lei suma este cu 193% mai mare. Specialiştii prognozează însă că dobânda la euro va mai creşte, iar cea pentru lei va scădea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net