Iată cine sparge gheaţa de pe trotuare

Ultima actualizare:

Dacă nu ar fi ele, am merge pe vârfuri de teamă să nu ne rupem picioarele. Mai ales acum când gheţuşul s-a format de-o palmă.

Fără să bage în seamă gerul ascuţit, angajatele de la salubrizare curăţă zăpada îngheţată de pe străzile oraşului, cât e ziulica de lungă. Chiar dacă este o muncă foarte grea, femeile mânuiesc lopata mai ceva ca un bărbat, iar în urma lor nu mai rămâne nici urmă de sloi.

"Ne este greu, de multe ori ajungem acasă înţepenite, dar altă soluţie nu avem. La vârsta noastră, nu ne mai angajează nimeni", se plânge Ilinca Craiciu, de 58 de ani. Atât ea, cât şi cele cinci surate ale femeii, "invadează" străzile încă de la primele ore ale dimineţii.

Ieri, spre exemplu, le-am găsit spărgând gheaţa de pe Bd. Ion Mihalache. După o zi de muncă istovitoare, fetele au dat gata jumătate de bulevard. În urma lor, se vedea asfaltul aproape uscat. Astăzi este o nouă zi de nimicit gheţuşul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net