Iată care sunt cele 10 mituri ale infidelităţii dintr-un cuplu

Ultima actualizare:

    Majoritatea infidelilor o fac cu colegii de muncă
Majoritatea infidelilor o fac cu colegii de muncă

Despre bărbaţi se spune că-şi înşală mai des partenerele decât ar face-o acestea. Fals! În ziua de azi numărul bărbaţilor infideli este aproape egal cu cel al femeilor infidele.

Doar motivele pentru care o fac sunt diferite. Ei văd în relaţiile extraconjugale un mod de a se distra, în timp ce ele încearcă să-şi acopere anumite goluri din relaţiile lor.

Deşi mulţi terapeuţi sexuali îndeamnă cuplurile să aibă fantezii sexuale cu alte persoane, acestea nu sunt chiar atât de bune, deoarece pot duce la separarea celor doi parteneri.

Depinde de fiecare persoană în parte până unde merge. Atenţie mare, însă, cu cei care au fost infideli în celelalte relaţii, pentru că lor le place să înşele. Iată care sunt cele mai importante 10 mituri despre infidelitate.

1. Cine a fost infidel o dată, aproape sigur că o va mai face şi a doua oară.

Ai grijă cu cine te încurci! Persoanele care au fost infidele foştilor parteneri cu siguranţă că o vor mai face, asta dacă nu s-a întâmplat ceva atât de special încât să le schimbe comportamentul.

2. Femeile infidele nu sunt fericite în viaţa de cuplu

Majoritatea femeilor îşi înşală partenerii din cauză că nu sunt mulţumite de relaţia lor. În schimb bărbaţii îşi pot înşela iubita, chiar şi dacă au o viaţă de cuplu excelentă.

3. Te poate iubi, chiar dacă te-a înşelat

Dacă descoperi că partenerul te-a înşelat, probabil că te gândeşti că nu te iubeşte. Fals! Majoritatea infidelilor continuă să-şi iubească partenerii, dar au o concepţie diferită despre sex şi dragoste.

4. Infidelitate nu înseamnă doar sex

În majoritatea cazurilor persoanele infidele caută şi altceva în afară de sex. Ele vor să acopere anumite goluri din relaţiile lor. Unele vor să se simtă mai tinere, altele vor să primească mai multă afecţiune.

5. Bărbaţii nu sunt mai infideli decât femeile

Acest lucru era valabil pe vremea bunicii. Acum numărul bărbaţilor infideli este aproape egal cu cel al femeilor infidele. Motivele sunt diferite. Femeile vor să-şi rezolve problemele pe care le au în cuplu, iar bărbaţii văd în acest lucru o nouă formă de distracţie.

Află aici care sunt şi celelalte 5 mituri ale infidelităţii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net