Iaşi: A ameninţat că se aruncă de pe Mitropolie: "Să vină Diaconescu să-mi plătească factura"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După 12 ore în care a stat agăţat de crucile Mitropoliei, Mihai Munteanu, bărbatul care ameninţa că se aruncă în gol din cauza sărăciei a coborât în convins de un preot.

Bărbatul, fost angajat al Direcţiei de Servicii Publice Municipale din cadrul Primăriei Iaşi s-a dat jos de pe Mitropolie în jurul orei 6.00 şi a fost preluat de poliţişti.

 „Bărbatul a coborât la ora 5.55 de pe crucea Mitropoliei printr-un geam, cu ajutorul unui preot. A fost preluat de organele de poliţie şi cu siguranţă va fi amendat", a declarat locotenent Silvia Spiriodon, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Mihai Munteanu, fost angajat al Direcţiei de Servicii Publice Municipale din cadrul Primăriei Iaşi, s-a urcat ieri după-amiază pe clădirea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei şi a ameninţat că se aruncă în gol din cauza sărăciei.

După mai bine de cinci ore pe una din crucile de pe acoperişul Mitropoliei, bărbatul a spus că se va da jos de pe lăcaşul de cult de abia după ce Dan Diaconescu va veni la Iaşi cu elicopterul. "Să vină Dan Diaconescu să-mi plătească factura la lumină de 110 lei ", a strigat bărbatul. ”Muncesc ca un sclav şi Emil Boc mă trimite la furat în Franţa", urla sincigaşul-recidivst de pe crucea pe care s-a cocoţat.

simeon stalpnicul png

Mihai Munteanu (32 de ani), tatăl a trei copii, spune că nu are bani să-şi plătească factura la lumină şi din acest motiv a recurs la acest gest disperat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net