I-a smuls inima din piept pentru că nu i-a găsit serviciu

Ultima actualizare:

    Cei doi consumaseră băuturi alcoolice
Cei doi consumaseră băuturi alcoolice

Un psihopat din Statele Unite a ucis, marţi, cu sânge rece, proprietara unei agenţii de recrutare a forţei de muncă, furios că aceasta nu-i găsise un job.

Huang Chen, în vârstă de 47 de ani, a urmărit-o pe Qian Wu până în faţa casei sale şi apoi a sunat la uşă. Nebănuind nicio clipă ce avea să urmeze, femeia l-a poftit în casă. Imediat, bărbatul a atacat-o cu un cuţit şi a ucis-o. Apoi, i-a smuls inima şi plămânii şi s-a făcut nevăzut.

Pentru că s-a rănit în timpul altercaţiei, chinezul a mers la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale. Acolo, el a mărturisit doctorului de gardă că s-a luptat cu un hoţ, care a vrut să-i jefuiască apartamentul.

Însă criminalul a fost dat de gol de camerele de supraveghere instalate la intrarea în blocul său. El a fost surprins intrând în imobil cu hainele mânjite de sânge şi ieşind cu altele curate. În plus, vecinul său, Wenxin Zhang, a fost filmat cărând o sacoşă şi mergând în spatele lui. Inima şi plămânii victimei nu au fost deocamdată descoperiţi.

Trupul lui Qian Wu a fost găsit de o vecină, care a observat sânge ieşind pe sub uşa sa. 

Huang Chen a fost arestat şi este judecat pentru crimă de gradul doi. Se pare că acesta o hărţuia pe Qian Wu încă din 2006. Atunci, el fusese condamnat la 30 de zile de închisoare, după ce o lovise cu pumnul în faţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net