Hunedoara: Au pierdut toţi banii din contul bancar, în urma unei escrocherii!

Ultima actualizare:

Femeia a depus plângere penală la Poliţia municipiului Hunedoara, pentru înşelăciune, abia după ce toate speranţele că va primi premiul de 20.000 de euro, care îi fusese promis telefonic de aşa-zişii reprezentanţi ai companiei Coca-cola i s-au năruit.

Într-o singură zi, Floarea P., o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Hunedoara şi un bărbat în vârstă de 70 de ani, din aceeaşi localitate, au trimis unui destinatar necunoscut sumele de 1.000 de lei şi apoi de 1.100 de lei, şi trei cartele telefonice într-un plic, în schimbul promisiunii că vor intra în posesia unui premiu de 20.000 de euro, obţinut la un concurs de care nici măcar nu auziseră.

Hunedoreanca fusese contactată telefonic de o persoană care s-a dat reprezentant al companiei Coca-Cola şi care a declarat-o câştigătoare a unei promoţii.

"Mi-au transmis că am câştigat premiul cel mare, 20.000 de euro, la promoţia Coca-cola. I-am răspuns bărbatului care m-a sunat că eu nu îmi amintesc să fi jucat la vreun asemenea joc.

Atunci m-a sfătuit să merg la magazin, să achiziţionez o sticlă de Cola, la jumătate de litru şi să îi citesc codul de sub capac, ceea ce am şi făcut imediat”, povesteşte femeia.

Promoţie mincinoasă

Falşii reprezentanţi ai companiei, care a avertizat în mass-media că nu desfăşoară astfel de promoţii, au sfătuit-o pe femeie mai întâi să achiziţioneze trei cartele telefonice şi să le dicteze telefonic codurile lor.

Apoi să le trimită pe o adresă necunoscută, din Bucureşti. Văzând că au succes, escrocii au mers mai departe.

"Mi-au spus că îmi vor pune banii într-un cont, dar contul trebuie să fie gol. Proprietarul apartamentului unde locuiesc avea un asemenea cont, în care strânsese 2.100 de lei, bani pentru înmormântare.

Cei pe care i-am crezut că îmi vor trimite premiul m-au sfătuit să depun banii într-un alt cont şi apoi mă vor contacta. Am depus întâi 1.000 de lei şi apoi 1.100 de lei, pe numele unei femei din Bucureşti.

Însă, abia apoi, în aceeaşi zi în care am pierdut toată această sumă, mi-am dat seama că fusesem înşelată”, a povestit păgubita.

CITEŞTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net