«Hai mamă acasă că-ţi fac ardei umpluţi»

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Învăţătoarea grevistă, aşteptată la negocieri

Mănâncă! Vrei să ajungi aşa?

Slatina: Învăţătoarea grevistă a fost transferată la Bucureşti

Învăţătoarea din Caracal care se află în greva foamei a ajuns în stare gravă la spital

Cei mai bucuroşi că învăţătoarea a renunţat la grevă sunt cei din familie, care o aşteaptă cu sufletul la gură. Eugenia Pretorian (74de ani), mama învăţătoarei, spune că a avut inima cât un purece în ultimele zile.

„Azi noapte mi s-a bătut ochiul stâng, era semn rău. M-am speriat. Cum s-a luminat de zi, am sunat-o şi mi-a zis că e bine. În fiecare dimineaţă, la ora 9.00 fix, m-a sunat în astea 70 de zile, ca să mă ţină la curent cu starea ei", ne-a mărturisit femeia.

Aceasta s-a pus ieri şi pe gătit, pentru ziua în care îşi va primi fata acasă. „Mi-a zis că are poftă de ardei gras umplut cu varză murată. De-aia am şi făcut piaţa astăzi, să pregătesc ceva din timp", ne-a mai spus mama învăţătoarei din Caracal.

Însă, în aceste două luni de greva foamei, organismul Cristianei Anghel s-a obişnuit fără hrană, aşa că medicii trebuie să o ajute să poată mânca din nou. În prima zi, Cristiana Anghel a avut un meniu sărac, dar suficient.

„Am mâncat patru linguri de iaurt şi patru mere coapte, pe lângă perfuzii şi apă. Prima gură de iaurt a fost ceva de nedescris. Înainte nici nu puneam limba pe el, iar acum mi s-a părut cea mai delicioasă mâncare de pe lume", ne-a spus învăţătoarea.

Acum, Cristiana Anghel va mai sta cel puţin două săptămâni sub supravegherea medicilor, până ce corpul său se va obişnui cu mâncarea. „Abia aştept să mă întorc la familie şi la copiii de la şcoală", ne-a mărturisit femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net